De ce nu a făcut Delia un copil, până acum: "Nu ar trebui să fim aplaudați că ne abținem?"

 Oana Pantazi
.

La 39 de ani, Delia trăiește sub presiunea apropiaților și nu numai, care o întreabă permanent de ce nu face un copil. Artista a dezvăluit, în sfârșit adevăratul motiv pentru care nu a devenit mamă până acum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Fanii așteaptă de ani de zile deja, de la Delia, vestea cea mare, dar artista nu s-a grăbit până acum să aibă un copil. Acest subiect revine în discuție la orice interviu, dar artista a ezitat să pună punctul pe i. Recent, artista a făcut lumină și a dat în sfârșit cărțile pe față în această privință.

Delia-copil1Delia-copil1

De ce nu fac Delia și soțul ei un copil

Delia are, aparent, toate datele pentru a fi mamă. Este deja mătușa a doi copii minunați, pe care îi iubește și alături de care își petrece timpul de câte ori are ocazia, însă nu și-a dorit niciodată să își mărească familia. Ea și Răzvan își sunt de ajuns unul altuia și, în plus, artista are și o explicație pertinentă în ceea ce privește decizia de a nu deveni mamă.

Citește și: De ce nu s-au căsătorit Iuliana Marciuc și Adrian Enache, deși sunt împreună de 25 de ani: „Când căsătoria nu este făcută în tinerețe…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cristina Cioran, despre problemele legate de sarcină. „Grețuri, rău de mișcare, am indicații de…'

Citește și: Marius Elisei are o nouă iubită la trei luni după divorț! Oana Roman:„A refuzat să meargă în vacanță cu mine și cu Isa’

Citește și: Război între Sindy și Sorin Pușcașu la Survivor:„Nu îmi este teamă de el’

Invitată recent în podcast-ul lui Micutzu, Delia a vorbit fără rețineri despre acest subiect.

„Gena familiei a fost dusă mai departe. Şi sunt şi doi. Sunt topită după ei, dar am opţiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta. Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul. E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată', a declarat Delia.

„Nu îmi doresc așa ceva”

Artista a avut deja ocazia să afle mai multe despre meseria de părinte și tot ce implică ea de la sora ei, Oana, care a devenit mamă de două ori, iar artista este conștientă de responsabilitățile pe care le implică maternitatea. Chiar dacă Delia nu exclude în totalitate posibilitatea de a avea un copil, deocamdată balanța înclină mai mult spre cealaltă parte…

„Doamne, sunt şi grupurile alea de mămici, văd la sor-mea. Sunt nişte discuţii acolo… Clar nu îmi doresc aşa ceva. Eu zic că suntem mulţi, suntem o planetă aglomerată. Ne face rău că suntem mulţi. Nu ar trebui să fim aplaudaţi că ne abţinem?!', a mai spus Delia în podcastul lui Micutzu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton