De ce s-a mutat Gina Pistol cu fetița ei din casa lui Smiley: „Mi-am luat doar câteva lucruri”

 Miniosu Alexandra
.

Gina Pistol s-a mutat cu fetița ei din casa lui Smiley. Vedeta a luat această decizie pentru o scurtă perioadă de timp, având un motiv cât se poate de întemeiat. Cum vila de la Cernica a artistului e în renovări, blondina a decis că cel mai bine pentru micuța Josephine e să stea o perioadă într-un apartament, pentru a nu fi deranjată de zgomote.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol a explicat public de ce s-a mutat cu fetița ei din casă lui Smiley. În prezent, în vila artistului de la Cernica se fac renovări, iar micuța ar fi deranjată de zgomote și ea are nevoie mai ales de odihnă acum. Fosta prezentatoare de la Antena 1 a luat decizia pentru binele fiicei lor, doar pentru o perioadă, și speră ca locuința să fie gata cât mai curând.

gina-10gina-10

În urmă cu câteva zile, Gina Pistol le arăta fanilor că ea și Smiley își renovează casa. Vila de la Cernica, în valoare de 300.000 de euro este a cântărețului și și-a achiziționat-o în urmă cu 10 ani. Locuința este una spațioasă, cu living, trei dormitoare, trei băi, garaj și bucătărie deschisă, scrie libertatea.ro. Acum, el și vedeta de la Antena 1 au decis că e timpul pentru unele schimbări, astfel că au dat startul renovărilor.

Citește și: Cum a reacționat Smiley când a auzit că Gina Pistol vrea să revină la Asia Express: „Mai negociem”

Citește și: De ce s-au certat Gina Pistol și Smiley, prima dată:„Eu când mă supăr rău de tot, pot să dispar din viața ta'

Citește și: Andreea Popescu a născut. Primele imagini cu fetița sa:„Nu am fost deloc bine'

Citește și: Tavi Clonda și fiicele lui au COVID-19, după ce și Gabriela Cristea a fost confirmată pozitiv:„Am sunat la Ambulanță'

De ce s-a mutat Gina Pistol cu fetița ei din casa lui Smiley

Având în vedere că renovările implică mult praf și gălăgie, Gina Pistol s-a mutat cu fetița ei din casa lui Smiley, până ce casa va fi gata. Stau acum într-un apartament, iar fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite așteaptă cu nerăbdare să revină în vila de la Cernica. Spune că la bloc pereții sunt atât de subțiri, încât nu poate să bea nici apă, după ce Josephine adoarme. pentru că se aude tot.

„E atât de aiurea să te muți pe vremea asta cu tot cu copil, cu pisică, de la casă într-un apartament micuț. Practic mi-am luat doar câteva lucruri la mine. Vă dați seama, ce să nu-i iei copilului? Că practic te gândești că ai nevoie de tot.

Sperăm să le terminăm cât mai repede, să ne întoarcem la casă, că sunt pereții atât de subțiri la bloc, nici apă nu pot să beau noaptea după ce a adoarme fii-mea, că se aude tot', a spus Gina Pistol pe Instagram, conform libertatea.ro.

Ce probleme de sănătate are Gina Pistol

Recent, Gina Pistol s-a confesat fanilor. Vedeta de la Antena 1 le-a povestit că de la un timp se simte fără energie, atât fizic, cât și psihic. Iubita lui Smiley nu are chef de nimic și abia iese din casă.

„Eu de la o vreme sunt fără energie, nu numai fizic, ci și psihic. Am așa o stare de «chefless». Abia mă trezesc noaptea, de foarte multe de ori, de altfel, să o hrănesc pe fiică-mea. Abia ies din casă să mă duc să cumpăr ce mai e nevoie sau să mă duc la casă să văd cum sunt lucrările', spunea Gina Pistol pe rețeaua socială.

În plus, iubita lui Smiley povestea atunci că se confruntă și cu o durere groaznică de cap. Ba mai mult, ea are probleme cu cervicala, iar acestea îi dau mari bătăi de cap. Vedeta le-a cerut fanilor să o ajute, să-i spună dacă au folosit vreo pernă specială pentru a scăpa de această problemă.

„Ideea este că nu știu ce să fac ca să am o altă stare. Nici vremea de afară nu mă ajută. Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme. Am durerea de cap pentru că nu dorm într-o poziție bună, am probleme cu cervicala și de acolo mi se trage tot.

Dacă ați folosit sau folosiți vreo pernă care ajută problema asta, recomandați-mi, vă rog! Nu mai rezist cu durerea asta de cap, mă doare în valuri. Am momente când nu mă doare, dar și când vine valul de durere îmi vine să-mi plâng de milă. Abia aștept să vină primăvara', mai transmitea ea.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton