De ce își aruncă hainele Gabriela Cristea: "La 47 spre 48 de ani trebuie să fac schimbări majore"

 Dumitrache Laura
.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Vedeta în vârstă de 47 de ani formează un cuplu cu Tavi Clonda, iar împreună au două fetițe, Victoria și Iris. Recent, bruneta le-a făcut fanilor o mărturisire surprinzătoare. Gabriel își aruncă hainele colorate și vrea să facă o schimbare majoră în viața ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Prezentatoarea TV este activă pe rețelele de socializare și are o relație apropiată cu fanii ei din mediul online. Gabriela Cristea a postat pe Instagram un mesaj și a anunțat că va ajunge acasă și va arunca toate hainele care au culorile galben, bej, maro sau crem.

gabriela cristeagabriela cristea

Vedeta TV a explicat că a primit sfatul unui astrolog să recurgă la acest gest. Gabriela Cristea susține că specialistul i-a spus să nu mai poarte haine de culoare galbenă, maro, bej sau crem. Soția lui Tavi Clonda se află într-o mare dilemă, deoarece întotdeauna a preferat culoarea galbenă.

Citește și: Cum se înțelege Gabriela Cristea cu mama lui Tavi Clonda:„Mai degrabă eu sunt soacra decât ea'

Citește și: Câți bani câștigă Gabriela Cristea. Prezentatoarea TV încasa 20.000 de euro pe lună la Kanal D:„Îmi pot permite câteva…'

Citește și: Cum au reacționat fanii Gabrielei Cristea după revenirea la Capriciile Iubirii:„Schimbați denumirea emisiunii'

Citește și: Amalia Enache și-a dus fiica la Disneyland Paris. Ce problemă a avut vedeta:„Am rău de…'

De ce își aruncă hainele Gabriela Cristea

Gabriela Cristea prezintă emisiunea Mireasa-Capriciile iubirii, difuzată pe Antena Stars. Vedeta preferă mai mereu hainele colorate care îi scot în evidentă ochii albaștrii absolut magnifici. Ei bine, prezentatoarea tv și-a surprins fanii recent cu un mesaj postat pe Instagram. Gabriela a declarat că își va arunca hainele de culoare galbenă, maro, bej sau crem. Un astrolog i-a recomandat să nu mai poarte aceste culori, iar vedeta a luat decizia de a le arunca. Cu toate acestea, soția lui Tavi Clonda are o mare dilemă, deoarece întotdeauna a preferat galbenul.

„Mi-a zis ca nu e ok sa port galben, bej, maron si crem, așa ca ma duc acasă si strâng toate hainele de genul si le arunc. Problema mea este ce ma fac, pentru ca galbenul este una dintre culorile mele preferate. La 47 spre 48 trebuie sa fac schimbări majore. Voi ce culoare preferata aveți?', a spus Gabriela Cristea pe Instagram.

Cât s-a chinuit Gabriela Cristea să rămână însărcinată la 42 de ani

Gabriela Cristea a devenit mamă pentru prima dată, la 43 de ani, dar nu a fost deloc usor să rămână însărcinată. Vedeta este căsătorită cu Tavi Clonda și au împreună două fetițe minunate. Prezentatoarea TV și-a îndeplinit visul de a avea un copil, doar după mai multe încercări nereușite și inseminări artificiale ratate.

Este foarte greu din punct de vedere medicamentos si din punct de vedere psihic pentru o femeie sa recurga la asa ceva! Este dur! A…OK, ca te ingrasi, ca mananci, etc, stii cum este, nici nu mai conteaza ca vin carcotasii si spun ca vai, nu mai arati nu stiu cum!Ei, da, asteptarea aia, efectiv, te macina! Astepti in fiecare zi sa se intample ceva si mergi fiecare pas, cu gandul acolo! Practic eu un an, am asteptat in fiecare zi', a declarat Gabriela Cristea pentru WOWbiz.ro.

Tavi Clonda Gabriela Cristea au împlinit 8 ani de relație

Gabrieal Cristea și Tavi Clonda au împlinit în luna ianuarie 8 ani de relație. Prezentatoarea TV este foarte fericită alături de soțul ei, iar visul ei de a avea o familie minunată s-a îndeplinit. Gabriela și Tavi trăiesc o poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-au născut două fetițe extrem de adorabile. Într-un interviu, vedeta de la Antena Stars a vorbit despre infidelitate. Gabriela are mare încredere în soțul ei și este sigură că nimeninu îi poate despărți.

„Nu am avut niciodata motive sa-mi banuiesc sotul de infidelitate. Cat timp ne iubim si apreciem legatura stransa dintre noi, nimic nu ne poate desparti. Noi avem incredere unul in celalalt, astfel ca gelozia lui sau a mea nu a fost decat o dovada a iubirii dintre noi”, a declarat Gabriela Cristea pentru Libertatea.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton