De ce și-a investit Dorian Popa, de fapt, banii în imobiliare: "M-am panicat și am zis..."

 Radulescu Ruxandra
.

De ce și-a investit Dorian Popa, de fapt, banii în imobiliare. Dorian Popa este considerat unul dintre cei mai de succes influenceri români. Statutul său nu a venit fără sacrificii. În cadrul unui interviu recent, Dorian Popa a spus ce compromisuri a făcut și a vorbit despre adevăratul motiv pentru care a ales să-și investească banii în imobiliare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De ce și-a investit Dorian Popa, de fapt, banii în imobiliare. Dorian Popa, 34 de ani, a acumulat câștiguri impresionante din activitatea pe social-media, de aceea a ales să-și investească banii. Vedeta a decis să se implice în afaceri imobiliare, așa că, în urmă cu câțiva ani, a achiziționat un teren. Ulterior, Dorian Popa a venit cu ideea să construiască un ansamblu rezidențial pe propriul său teren. Pentru mulți, inițiativă lui Dorian Popa a părut să aibă doar o motivație financiară, având în vedere că domeniul imobiliar este unul destul de prosper. În cadrul unui interviu recent, Dorian Popa a spus adevăratul motiv pentru care s-a implicat în domeniul imobiliar.

dorian-popa-bani-conturi-case-807621dorian-popa-bani-conturi-case-807621

De ce și-a investit Dorian Popa, de fapt, banii în imobiliare

Dorian Popa și-a achiziționat un teren în scopul de a-și construi o casă, însă, în timp, prețurile în zona respectivă au crescut tot mai mult. Astfel, Dorian Popa a decis să facă un complex rezidențial, pentru a putea decide cine anume îi va fi vecin.

Citește și: Cristi Mitrea nu mai vorbește cu Andreea Mantea. Ce relație are sportivul cu fiul lor: „Câțiva ani am fost aproape de copil, dar acum…'

Citește și: Loredana Chivu a cerut prelungirea ordinului de restricție împotriva fostului iubit, după ce a fost bătută: „Am toate dovezile și înregistrările'

Citește și: Ce ținute au purtat vedetele pe covorul roșu la Premiile Gopo 2023. Cele mai spectaculoase rochii

După ce am realizat că mlaștina în care am ales să-mi cumpăr teren ca să-mi construiesc propria casă, pentru că doar acolo mi-am permis, scoate capul din zăpadă ca ghiocelul. Când am văzut că se transformă într-o bucată de pământ căutată, pentru că am îngrijit-o ca pe copilul meu, m-am panicat și am zis: ‘dacă o să vină aici oricine, ce o să se întâmple cu liniștea mea din mlaștină?. Și m-am apucat să contruiesc, din dorința de a-mi alege vecinii. Pe lângă faptul că mi-a plăcut foarte mult să construiesc atunci când am avut aventura cu căsuța mea.” a declarat Dorian Popa, pentru Unica.

Ce compromisuri a făcut Dorian Popa pentru carieră

Dorian Popa a recunoscut că a sacrificat o parte din adolescență și tinerețe, pentru a avea o carieră de succes. Prima dată când a apărut pe micile ecrane, a fost în serialul „Pariu cu viața”, moment care însemnat asumarea unor responsabiliăți noi.

O tonă de compromisuri am făcut la viața mea.  Cel care m-a durut cel mai tare a fost ruperea de viața de adolescent, la 20 de ani când voiam să mă distrez. Atunci am intrat în „Pariu cu viața', timpul meu liber pentru următorii 3 ani nu a mai existat. Prinzând atât de mult gustul muncii nu mi-am mai dorit eu timp liber. Asta vreau să le transmit și tinerilor, nu vă întrebați de ce va doare atunci când renunțați la discotecă, plajă și alte lucruri când sunteți mici. Dacă folosiți timpul cum trebuie veți înțelege mai târziu că toată durerea aia a avut un rost.” , a spus Dorian Popa, pentru aceeași sursă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton