De ce a făcut Grigore Leșe o teză de doctorat în muzică: „Mă apăr de proști!"

 Martin Lorena
.

De ce a făcut Grigore Leșe doctoratul. Grigore Leșe este unul dintre cei mai apreciați interpreți români. Acesta nu a avut foarte multe apariții televizate în ultimii ani, însă acum a ales să răspundă celor 40 de întrebări ale lui Denise Rifai. Iată de ce a făcut acesta doctoratul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

De ce a făcut Grigore Leșe doctoratul. Grigore Leșe este unul dintre cei mai cunoscuți și admirați interpreți de muzică tradițională din România. Acesta a câștigat dragostea publicului atât datorită talentului său, cât și a personalității. De Florii, acesta va oferi un interviu la Kanal D, pentru Denise Rifai. Iată ce a răspuns atunci când a fost întrebat de ce a făcut doctoratul!

Grigore-Lese-1Grigore-Lese-1

Interpretul a răspuns la mai multe întrebări interesante. Unele dintre ele au fost legate de cariera sa, în timp ce altele au făcut apel direct către viața personală!

Citește și: Ce se întâmpla, de fapt, atunci când Anamaria Prodan și Reghe îi cereau bani Ionelei Prodan:„Făcea gălăgie

Citește și: Dată în judecată, Anamaria Prodan nu se va prezenta la procesul cu Corina Caciuc:„O domnișoară care…

Citește și: Dima Trofim, despre drama care l-a marcat.Sora lui a murit, iar tatăl lui e grav bolnav

Citește și: Ce a pățit Bursucu după ce s-a terminat Dansez pentru tine:’Cele mai rele momente din viața mea’

De ce a făcut Grigore Leșe o teză de doctorat în muzică

De ce a făcut Grigore Leșe o teză de doctorat în muzică. În anul 2003, Grigore Leșe a decis să își dea doctoratul în muzică. La acea vreme, el era deja suficient de cunoscut încât să nu aibă nevoie de o diplomă, însă a hotărât să finalizeze și acest ciclu de studii. Întrebat de ce a ales să facă acest pas, el a răspuns fără să stea pe gânduri.

„Știți de ce am făcut doctoratul? Să mă apăr de proști!', a declarat el pentru Denise Rifai.

Admiră cântăreții de manele

Deși nu face parte din sfera sa de muzică, Grigore Leșe a recunoscut că apreciază manelele și cântăreții de manele. Preferații acestuia sunt Florin Salam și Nicolae Guță, despre care a avut doar cuvinte de laudă.

„Îmi place Florin Salam. Guță… Sunt niște cântăreți și niște voci. (…) Dumnezeul în muzică este Bach', a declarat el.

Pe lângă întrebările despre profesia sa, Grigore Leșe a primit și câteva întrebări mai intime la care a răspuns în stilul său caracteristic.

„A meritat să cădeți în patima alcoolului?; Câte vedete are folclorul românesc?; V-a ajutat doctoratul să horiți mai bine?; Vă place Adi Minune?; Cine este buricul pământul în muzică?; Ocupați în lume locul pe care-l meritați?', sunt câteva întrebări puse de Denise Rifai.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton