De ce evită Irina Rimes să stea la plajă, în vacanțe: "Nu prea îmi arăt corpul și..."

 Raiciu Adriana
.

De ce evită Irina Rimes să stea la plajă, în vacanțe. Deși multe vedete preferă nisipul fierbinte, soarele și bronzul perfect, altele au o idee puțin diferită în ceea ce privește o vacanță. Irina Rimes a spus de ce nu preferă să stea la plajă, în micile sale escapade, dar și cum arată vacanța perfectă pentru ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. A reușit să strângă o comunitate impresionantă de oameni în mediul online, datorită pieselor sale, însă puțini știu aceste detalii despre cântăreață. Recent, în cadrul unui interviu, aceasta a dezvăluit că nu merge la plajă din două motive, pentru că nu are răbdare și pentru că nu consideră că este sănătos. Totuși, solista apreciază femeile care au un subton mai închis, după ce au petrecut o perioadă îndelungată de timp la soare.

irina-rimesirina-rimes

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Irina Rimes când s-a mutat în România, acum 10 ani:„Nu pot nega că, la început, mi-a fost mai greu’ / EXCLUSIV

Citește și: Motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei nu se mai recăsătoresc:„M-am lăsat păgubașă

Citește și: Cum a slăbit Bianca Drăgușanu 20 de kilograme în 3 luni.Un fost iubit o punea să facă sport până vomita

Citește și: Andi Moisescu și Olivia Steer, imagine rară împreună.Cum au fost surprinși, după 20 de căsnicie

De ce evită Irina Rimes să stea la plajă

Atunci când nu este pe scenă sau la diferite filmări pentru emisiuni, Irina Rimes merge în vacanțe. Totuși, artista preferă anumite destinații, unde poate explora de dimineață până seara.

O vacanță nu era în plan, dar după tot ce s-a întâmplat în ultimul timp am trecut-o în plan. Cred că corpul meu are nevoie de odihnă. Dar nu să merg la plajă și să stau la soare. Eu nu mă bronzez. O dată pentru că nu am răbdare și a doua oară pentru că bronzul, după cum știți afectează pielea și atunci prefer să am pielea albă de aristocrată. Cam atât. Dar asta este strict părerea mea. Îmi place să văd fetele bronzate, îmi place să văd picioarele bronzate, dar nu la mine. Oricum eu nu prea îmi arăt picioarele, nu prea îmi arăt corpul', a povestit Irina Rimes pentru EGO.ro.

Totodată, în cadrul aceluiași interviu, Irina Rimes a mai precizat faptul că preferă vacanțele active, în care se bucură din plin de tot ce descoperă. O escapadă reușită este atunci când privește oceanul care este turquoise, nisipul alb și palmieri peste tot în jur.

„Îmi plac mai mult vacanțele active, decât vacanțele pasive. Îmi place dintr-o vacanță de două săptămâni o zi să stau pe plajă și să nu fac nimic, dar peisajul trebuie să fie perfect. Oceanul trebuie să fie turquoise, nisipul trebuie să fie alb și palmierul trebuie să fie înalt. Dacă am aceste trei chestii pot să stau și să nu fac nimic. În rest îmi place să iau ATV-ul să mă plimb, să mă răstorn, să fac tot felul de chestii', a mai povestit Irina Rimes.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton