De ce divorțează, de fapt, Brigitte de Florin Pastramă. Ce au de pierdut după destrămarea căsniciei

 Dumitrache Laura
.

Brigitte și Florin Pastramă divorțează după 3 ani de căsnicie. Vedeta a fost cea care a luat decizia de a se despărți de soțul ei. Fosta soție a lui Ilie Năstase a declarat că a fost agresată de Florin, motiv pentru care a decis să pună punct căsniciei cu el. Ce vor avea cei doi de pierdut în urma divorțului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Deși păreau să aibă o căsnicie armonioasă, Brigitte a decis să pună capăt căsătoriei cu Florin Pastramă. În urmă cu câteva zile, la petrecerea VIVA!, bruneta a venit însoțită de fiica ei, mărturisind că se desparte de Florin Pastramă. Vedea susține că s-a săturat de toate scandalurile în care a fost implicată în ultimii ani.

Brigitte si FlorinBrigitte si Florin

Brigitte l-a cunoscut pe Florin Pastramă în timpul emisiunii Ferma, difuzată la PRO TV. Cei doi s-au căsătorit în 2019, după doar 4 luni de relație, Cununia civilă a avut loc în mai, iar cea religioasă în iulie. Florin a fost acuzat de multe ori de violență domestică.

Citește și: Mesajul lui Brigitte Pastramă, după ce a anunțat că divorțează:„Lumea este plină de cei care vor să te tragă în jos'

Citește și: Ce gest a făcut Florin Pastramă după ce Brigitte a spus că divorțează:”Familia este și la bine, și la rău”

Citește și: Fiica și soția lui Florin Salam s-au pupat pe gură, la nuntă, în fața manelistului:”Toți ne judecă”

Citește și: Adevărul despre relația dintre Elena Chiriac de la Survivor și Cucu de la Noaptea Târziu:'Nu e de nasul tău'

De ce divorțează, de fapt, Brigitte de Florin Pastramă.

Brigitte Sfăt a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a anunțat că divorțează de Florin Pastramă. Vedeta se află în mijlocul unui scandal de amploare cu soțul său, cel pe care l-a cunoscut în cadrul show-ului Ferma. După trei ani de căsătorie, Brigitte a decis să pună capăt căsnciei.

Cei doi ar fi încheiat o convenție matrimonială care prevede ca fiecare dintre ei să își păstreze averea în cazul unei despărțiri. Astfel, divorțul lor nu ar implica vreun partaj financiar. Potrivit FANATIK, în cei trei ani căsătorie, Brigitte și Florin Pastramă nu au cumpărat nimic din banii lor, ci au achiziționat totil din banii ei.

Ce pierde Florin Pastramă în urma divorțului de Brigitte

Brigitte l-a acuzat pe Florin Pastramă de violență fizică. Ulterior, au ieșit la iveală și adevărate motive pentru care cei doi divorțează.

Potrivit sursei de mai sus, între cei doi ar fi apărut discuții despre banii familiei. Vedeta era cea care aduce profit în familiei, iar agresiunile soțului au determinat-o pe Brigitte să ia calea divorțului. Mai mult, se pare că fosta soție a lui Ilie Năstase ar fi ajutat financiar familia lui Florin Pastramă, ea având grijă de toate cheltuielile acestora.

Brigitte Pastramă, hotărâtă să divorțeze de Florin Pastramă

În urmă aproape patru ani, Brigitte a fost implicată într-un scandal amoros. La vremea când l-a cunoscut pe Florin, acesta era logodit cu Raluca Podea. Între cele două s-a creat un conflict puternic. Deși între cei soți au existat mai multe conflicte de-a lungul căsniciei lor, Brigitte s-a împăcat cu Florin. Ei bine, de această dată, vedeta este mai hotărâtă ca niciodată să divorțeze de partenerul ei.  

'Momentan nu am ce să spun. Până nu se va finaliza divorțul, nu am ce să vorbesc. Poate o voi face după aceea, voi povesti ce se petrece. Nu, nu se pune problema să nu mai divorțăm', a spus Brigitte pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton