De ce a ales Brigitte Pastramă să treacă la o altă religie, după ce a fost la un pas de moarte: „Nu a interesat pe nimeni”

 Martin Lorena
.

De ce a ales Brigitte Pastramă să treacă la o altă religie, după ce a fost la un pas de moarte. Brigitte Pastramă a trecut prin multe momente dificile de-a lungul vieții sale. După cea mai grea încercare, ea a decis să își schimbe religia. Iată care este motivul pentru care a luat această hotărâre!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Brigitte Pastramă se numără printre cele mai controversate vedete din România. De-a lungul vieții sale, bruneta a trecut prin multe situații dificile, care au marcat-o. După ce s-a aflat la un pas de moarte, ea a ales să își schimbe religia!

1-brigitte-pastrama1-brigitte-pastrama

Aceasta a vorbit despre motivele care au stat la baza deciziei sale radicale. Se pare că Brigitte Pastramă a îndrumat-o și pe mama ei să îi urmeze calea.

Citește și: Casa de modă Louis Vuitton îi cere despăgubiri lui Brigitte Pastramă, după ce a vândut măști contrafăcute:'Oamenii au interpretat total greșit…'

Citește și: Reality-show-ul lui Brigitte Pastramă, scos din grila Antena Stars în 2022.Ce alte vedete sunt puse pe liber

Citește și: Ce se întâmpla, de fapt, atunci când Anamaria Prodan și Reghe îi cereau bani Ionelei Prodan:„Făcea gălăgie’

Citește și: Diana Sar recunoaște că ar putea fi atrasă de o persoană de același sex:„Dacă aş întâlni femeia cu care să am o relaţie, nu m-ar interesa ce zice lumea’

De ce a ales Brigitte Pastramă să treacă la o altă religie, după ce a fost la un pas de moarte

Brigitte Pastramă a vorbit deschis despre decizia sa de a trece la o altă religie. Soția lui Florin a explicat motivul pentru care a făcut această schimbare. Ea a declarat că a renunțat la a fi catolică deoarece a vrut să își găsească călăuzirea deoarece era rușinată de lucrurile non-benefice din viața ei.

”Eu am fost catolică, așa am fost botezată de părinții mei. Înainte ca să găsesc călăuzirea în credința pe care acuma o îmbrățișez, am început să vreau să mă schimb, să vreau să știu că cineva știe pas cu pas ceea ce fac. Am început să mă rușinez de lucrurile care nu erau bune din viața mea și eu am vrut să fac curățenie', a declarat ea la Antena Stars.

Ea a mai punctat faptul că schimbarea a început din interior spre exterior. Acum ea recunoaște că nu se mai regăsea în religia primită la naștere. În acest moment, ea aparține de Biserica Penticostală.

Încet, încet a început schimbarea din interior înspre exterior și am devenit un om puțin mai responsabil decât am fost, pentru că am vrut ca să fiu ajutată de aceea entitate. Atunci când conștientizezi faptul că ai multe defecte pe care trebuie să le repari începe schimbarea ta. Eu atunci când l-am cunoscut pe domnul Iisus în viața mea nu aveam nimic, absolut nimic, nu aveam copiii lângă mine, pentru că nu-mi permiteam ca să îi am lângă mine', a mai spus ea pentru sursa citată.

Brigitte Pastramă: „Am trecut chiar pe lângă moarte'

Aceasta a menționat că până să îl întâlnească pe Iisus Hristor se simțea goală sufletește. De atunci însă, ea consideră că viața sa s-a îmbunătățit radical. A luat această decizie după ce Dumnezeu a ajutat-o necondiționat în problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul anilor.

”Chiar nu aveam nimic și în momentul în care l-am avut pe domnul Iisus în inima mea și nu m-am bazat pe propriile mele forțe pentru a reuși să rezolv ceva și în momentul în care mi-am dat seama că eu de la mine putere nu mai pot să fac nimic decât dacă vrea Bunul Dumnezeu să mă ajute. Dumnezeu a lucart mult în viața mea. În momentul în care mi-am încredințat problemele mâna Lui, am avut foarte multe probleme de-a lungul vieții mele, am trecut chiar pe lângă moarte, dar pentru că Dumnezeu m-a iubit și mi-a mai dat o șansă, mai am zile și astăzi', a continuat ea.

De ce era să moară

Aceasta s-a aflat la un pas de moarte după ce a fost infectată cu o embolie pulmonară. Această afecțiune are un procent de mortalitate de 30%. Mai mult decât atât, după schimbarea religiei, ea a îndrumat-o și pe mama sa să îi urmeze calea.

Am trecut printr-o embolie pulmonară, de unde 30% dintre oameni mor. Am fost într-un moment din viața mea în care eram atât de încercată încât cred că nu a interesat pe nimeni pe ce cale merg, doar să pot să ies din situația în care mă aflam. Pe mama mea am îndrumat-o și chiar am mer cue a de câteva, că și-a avut probleme și foarte multe încercări. Dumnezeu chiar mi-a răspuns la rugăciuni”, a mai adăugat ea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton