De ce au fost certați Oana Zăvoranu și Cătălin Măruță timp de 10 ani: „Am îngropat securea războiului”

 Lăstun Ana Maria
.

Oana Zăvoranu și Cătălin Măruță nu și-au vorbit mai bine de 10 ani, de la divorțul Queridei de Pepe. În trecut, cei doi au fost foarte apropiați și, fiind colegi de breaslă, au petrecut multe momente frumoase împreună. Actrița și prezentatorul TV le-au dezvăluit internauților de ce au fost certați și cum au decis să reia legătura.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După 10 ani în care nu și-au vorbit, Oana Zăvoranu și Cătălin Măruță au decis să îngroape '„securea războiului', așa cum au povestit în podcastul „Acasă la Măruță'. Deși nu se știa că au fost certați, adevărul este că Oana Zăvoranu a refuzat aparițiile în cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță de la divorțul ei de Pepe. Fostul soț al Queridei este motivul pentru care cei doi au decis să rupă orice legătură, iar adevărul a fost scos la iveală.

Neînțelegerile au pornit în urma divorțului dintre Oana Zăvoranu și Pepe, iar Cătălin Măruță a dezvăluit, mai în glumă, mai în serios, că Oana Zăvoranu a decis să discute despre acest eveniment la Antena 1, pentru că i s-ar fi oferit o sumă mai mare de bani. Totuși, fosta actriță a subliniat că nu acesta este motivul pentru care a refuzat aparițiile în emisiunea lui, detaliu neștiut de nimeni.

Citește și: Oana Zăvoranu a rămas însărcinată cu Pepe, dar a făcut avort: „Nu am simțit…”

Citește și: Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre căsnicia lui Pepe cu Raluca Pastramă: „Doliul se poartă un an'

Citește și: De ce au divorțat Oana Zăvoranu și Pepe: „Eu nu l-am mai iubit'

Citește și: I-a făcut flagrant! Cum a aflat Pepe că Oana Zăvoranu l-a înșelat cu Tudy: „Am așteptat 3 ore să iasă din apartament”

Cătălin Măruță, despre cearta cu Oana Zăvoranu: „Toată pata ți s-a pus de la divorțul cu Pepe'

Astfel, prezentatorul a explicat că o cunoaște pe Oana Zăvoranu încă din tinerețe, de la începuturile lor în televiziune. Cei doi au fost foarte apropiați și, potrivit declarațiilor lui Cătălin Măruță, totul s-a petrecut în urma divorțului mediatizat dintre Oana Zăvoranu și Pepe.

de-ce-au-fost-certati-oana-zavoranu-si-catalin-maruta-timp-de-10-ani-1de-ce-au-fost-certati-oana-zavoranu-si-catalin-maruta-timp-de-10-ani-1

„Mă ştiu cu Oana Zăvoranu de când eram nişte copii visători şi ambiţioşi, începători în televiziune. De atunci în vieţile noastre s-au întâmplat multe şi timp de 10 ani nu ne-am vorbit. Ne-am reîntâlnit însă la podcastul «Acasă la Măruţă», am îngropat securea războiului şi am vorbit sincer despre viaţa ei.

Toată pata ți s-a pus de la divorțul cu Pepe. Până atunci noi ce am avut de împărțit? Divorțează Pepe de Oana Zăvoranu. S-a produs divorțul și atunci țin minte că te-am sunat, am venit la tine, ți-am povestit și ți-am zis că povestim, să vedem ce se întâmplă. Cu tine aveam o relație mai apropiată, lucrasem împreună mâncasem împreună un covrig.

Tu nu ai vrut să vii. Au avut mai mulți bani ăia de la Antena 1. (…) Eu l-am sunat apoi pe Pepe, cu care nu aveam așa o relație.', a declarat Cătălin Măruță.

Oana Zăvoranu a dezvăluit motivul pentru care a fost supărată pe Cătălin Măruță

Într-adevăr, Oana a confirmat motivul invocat de Cătălin, adăugând că nu și-a dorit să apară la televizor în perioada divorțului. Deci, dat fiind faptul că a convenit cu fostul soț ca despărțirea să rămână departe de ochii curioșilor, Oana Zăvoranu nu dorea să apară la nicio televiziune! Cu toate acestea, după ce Pepe a dat din casă în emisiunea lui Cătălin Măruță și Querida s-a simțit nevoită să îi dea replica.

„Nu, nu e așa. Eu n-am vrut să vin, să fac toată tărășenia. Am vorbit apoi pentru că la un moment dat când cineva tot apare… cumva, între avocați, convenisem să nu facem tărășenia mare. Să facem o chestie gen… nepotrivire de caracter. Noi convenisem să o dăm frumos. Dar nu a mai fost așa.', a conchis Oana Zăvoranu.

Sursă FOTO: Facebook / Captură foto YouTube.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton