De ce și-a anulat Irina Rimes următoarele concerte și lipsește de la filmările de la Vocea României: "E o zi tristă pentru că..."

 Dumitrache Laura
.

De ce și-a anulat Irina Rimes următoarele concerte și lipsește de la filmările de la Vocea României. Irina Rimes și-a îngrijorat fanii după ce a anunțat că și-a anulat toate concertele și nu va fi prezentă nici pe platourile de la PRO TV. Artista și-a cerut iertare pentru că nu va putea onora trei dintre concertele planificate. Cântăreața a mărturisit că se confruntă cu probleme de sănătate, motiv pentru care a fost nevoită să ia această decizie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

De ce și-a anulat Irina Rimes următoarele concerte și lipsește de la filmările de la Vocea României. Irina Rimes va lipsi de pe scaunul de jurat de la Vocea României și și-a anulat și trei dintre concertele planificate. Artista nu poate ajunge să cânte în localitățile Brezoi, Sighișoara și Tușnad. Cântăreața a postat un mesaj pe rețelele de socializare cerându-și iertare pentru că nu poate cânta.

Irina RimesIrina Rimes

Cântăreața nu poate ajunge nici la filmările de la Vocea României care au fost reluate după doi ani de pandemie. Irina Rimes a mărturisit că a luat această decizie din cauza unor probleme medicale, având nevoie de recuperare.

Citește și: Ce sacrificii face Irina Rimes, la sfârșitul concertelor ei:„Mă flatează, dar până la urmă e ceva trist'

Citește și: Smiley, adevărul despre certurile cu jurații de la Vocea României:„Cu Tudor Chirilă mai ai discuții aprinse, dar și cu Irina Rimes'

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Amalia Enache și tatăl fiicei ei:”Lucrurile sunt asumate și le știu”

Citește și : Cine este Ibrahim Ashary, bărbatul văzut tot mai des cu Anamaria Prodan.Sexy-impresara e mereu ferictă lângă el

De ce și-a anulat Irina Rimes următoarele concerte și lipsește de la filmările de la Vocea României

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața în vârstă de 30 de ani are o comunitate mare de urmăritori pe Instagram. Pentru că este activă pe rețelele de socializare și îi ține la curent pe fanii ei cu tot ce se întâmplă în viața ei, Irina a făcut recent un anunț important. Artista a dezvăluit că pentru ea este o zi extrem de grea, fiind nevoită să își anuleze trei concerte. Cântăreața a mărturisit că se confruntă cu probleme de sănătate și lipsește și de pe platourile de filmare. Deocamdată, Irina nu a dezvăluit cu ce fel de afecțiuni se confruntă. De asemenea, frumoasa artistă și-a cerut iertare de la fanii care o așteptau cu sufletul la gură.

„Azi e o zi tristă, pentru că trebuie să fac ceva ce am urât din tot sufletul și am evitat mereu cât de mult am putut.Din cauza unor probleme de sănătate, sunt nevoită să anulez concertele din Brezoi, Sighișoara și Tușnad. Vreau, pe această cale, să-mi cer iertare de la voi, dar rămân cu promisiunea că ne vom vedea cât de curând posibilTotodată, îmi cer iertare și aici echipei și colegilor mei de la Vocea României și le mulțumesc pentru susținerea și înțelegerea pe care mi-au oferit-o zilele acestea', a scris Irina Rimes pe Instagram.

Irina Rimes a cântat pe scena Untold 2022

Irina Rimes a urcat ultima oară pe scena de la UNTOLD, după ce în weekend a cântat la o nuntă. Vedeta părea că se simte bine, dar situația a luat o întorsătură neașteptată. Jurata de la Vocea României este apreciată de multă lume, iar anunțul ei i-a îngrijorat pe fanii care o așteptau să cânte în localitățile Brezoi, Sighișoara și Tușnad. Vedeta speră să își revină cât mai repede și să se întoarcă atât pe scenă, cât și pe scaunul juraților de la Vocea României.

Irina Rimes: „Trebuie să recunosc că Vocea României este cel mai frumos proiect”

Toamna aceasta, Vocea României revine cu un nou sezon, după o pauză de doi ani. Printre antrenorii de la Vocea României se numără și Irina Rimes, cunoscută în întreaga țară pentru melodiile sale pline de emoții. Irina și-a început cariera muzicală în 2012, după ce a participat la concursul „Fabrica de staruri' în Republica Moldova, iar în 2016 s-a relansat cu piesa „Visele', care a ocupat locul 1 în clasamentele radio din România. Vedeta se declarată bucuroasă de începerea noului sezon al emisiunii de la PRO TV.

Mă bucur că suntem din nou împreună după doi ani de pandemie, de data aceasta, pentru o ediție aniversară. Sper că v-a fost dor de noi și revederea va fi una dulce. Avem și colegi noi, de aceea mă aștept la un sezon foarte interesant și plin de surprize.', a spus Irina Rimes.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton