De ce a ajuns Brigitte Pastramă la spital, după ce s-a operat: „M-am speriat foarte tare”. Ce interdicții a primit de la medici

 Dumitrache Laura
.

De ce a ajuns Brigitte Pastramă la spital, după ce s-a operat. Acum ceva timp, Brigitte Pastramă a trecut prin momente grele. În urmă cu ceva vreme, vedeta a ajuns de urgență la spital după ce a suferit o intervenție la stomac. Fosta soție a lui Ilie Năstase a aflat că i s-a dereglat o glandă la stomac și are un început de diabet tip 2. După ce a consumat un aliment interzis, Brigitte a ajuns la spital, iar medicii i-au dat o veste neașteptată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce a ajuns Brigitte Pastramă la spital, după ce s-a operat. Acum ceva timp, Brigitte Pastramă a fost nevoită să meargă la spital, deoarece nu s-a simțit bine. Vedeta a suferit o intervenție la stomac la începutul verii, iar recent a consumat un aliment care nu i-a făcut bine deloc. Astfel, soția lui Florin Pastramă a ajuns la spital, iar medicii au atenționat-o să aibă mare grijă de sănătatea ei.

brigitte pastramabrigitte pastrama

Deși medicii i-au recomandat un regim, Brigitte a considerat că ar putea să consume după intervenție și salată de vinete. Acest lucru a determinat-o pe vedetă să meargă de urgență la spital, iar medicii au fost îngrijorați după ce au văzut valorile pancreasului.

Citește și: Brigitte Pastramă a fost la un pas de moarte din cauza intervențiilor estetice:”Am făcut embolie pulmonară”

Citește și:Brigitte Pastramă, despre relația cu Ilie Năstase:”Am avut o căsnicie în trei. Mergeam cu fosta lui soție în concedii”

Citește și:Codruț Pop s-a despărțit definitiv de Alexandra, fosta concurentă de la Puterea Dragostei:”Am o altă iubită”

Citește și:Alte cinci femei au depus plângere pentru agresiune sexuală împotriva preotului Visarion Alexa

De ce a ajuns Brigitte Pastramă la spital, după ce s-a operat

Brigitte Pastramă este o femeie puternică și a demonstrat acest lucru în nenumărate rânduri. Cu toate acestea, sunt momente grele prin care vedeta a fost nevoită să trească. În urmă cu câteva zile a ajuns de urgență la spital, iar fanii sunt îngrijorați pentru ea. Brigitte este din ce în ce mai slabă, iar motivul este unul neașteptat.

Deși unii au crezut că este un moft al vedetei, aceasta a declarat care este motivul real. Brigitte a suferit o operație la stomac în urmă cu câteva săptămâni, fiind diagnosticată cu început de diabet tip 2. După ce a consumat un aliment interzis, Brigitte a ajuns la spital.

Brigitte Pastramă: „Doctorul mi-a spus mie că eu sunt prima pe latură genetică”

Medicii i-au recomandat vedetei să nu consume anumite alimente, dar vedeta nu a ținut cont de asta și a consumat salată de vinete. Ulterior, Brigitte a ajuns la spital deoarece se simțea rău, iar medicii au fost îngrijorați de starea ei de sănătate.

„Mi s-a dereglat o glandă care e pe stomac, am avut glicemia foarte mare, peste 300. Am avut două variante, fie să fac tratament, fie să mă operez. Se numește început de diabet tip 2.

Nu am vrut să fac tratament deoarece bunicul meu din partea tatălui a murit de diabet(…), tatăl meu a murit tot de diabet, diabet de tip 2. A murit de diabet, a făcut blocaj renal. Doctorul mi-a spus mie că eu sunt prima pe latură genetică.', a spus ea pentru spynews.ro.

Brigitte Pastramă trebuie să respecte un regim alimentar

După ce a trecut prin intervenția chirurgicală, Brigitte a primit un regim alimentar din partea medicilor. Pentru că nu a înțeles prea bine care sunt indicațiile, vedeta a consumat vinete, un aliment care era trecut pe lista celor interzise.

„Poți să mănânci doar anumite vitamine și piureuri. Eu am încercat să mănânc salată de vinete, care arăta ca un piure, și am ajuns de urgență la spital și era să fac diabet de tip 1, pancreatită.

N-am voie vinete, ceapă, maioneză, nici acum nu mănânc că m-am speriat foarte tare. Nu mai mănânc ardei, la ce sperietură am tras la trei săptămâni de la operație. Mă simțisem foarte rău și am ajuns la urgență, eu am crezut că pot să mănânc orice dacă e mixat. Am avut valorile foarte proaste ale pancreasului, mi-au făcut niște ecografii, mi-au spus să nu mai mănânc prostii din astea, ci să mănânc ceea ce mi se dă, pe etape', a mai spus Brigitte Pastramă.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton