De ce a renunțat, de fapt, Andreea Mantea la emisiunea Puterea Dragostei și s-a întors în țară. "Am fost un pic egoistă când am ales să plec, fără să mă intereseze..."

 Oana Pantazi
.

Andreea Mantea a renunțat, după doi ani, la emisiunea Puterea Dragostei, a cărei prezentatoare era, și s-a întors în România. Iată care a fost motivul pentru care vedeta a renunțat la show-ul de succes, care îi aducea satisfacții atât pe plan profesional, cât și material.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După ce s-a aflat că Andreea Mantea nu mai este la cârma emisiunii Puterea Dragostei, speculațiile au început să curgă. S-au vehiculat scenarii dintre cele mai diverse, începând faptul că a fost înlăturată din proiect deoarece a pretins mai mulți bani și încheind cu suspiciunea că vedeta nu se mai înțelegea cu echipa de producție.

Citește și: Lidia Buble a fost victima bullying-ului, dar nu are complexe și nu vrea sub nicio formă să se opereze: „Mă simt nemaipomenit în pielea mea”/ EXCLUSIV

A renunțat la tot de dragul fiului ei

Adevărul este însă cu totul altul. Andreea Mantea a decis să plece, de fapt, de la Puterea Dragostei pentru fiul ei. Surse din proximitatea vedetei au afirmat că vedeta a început să-și facă probleme în momentul în care a realizat că David va trebui să înceapă școala, iar programul ei de lucru infernal nu i-ar fi permis să se ocupe de el cum se cuvine, dat fiind că erau zile în care ajungea acasă și la 3 dimineața.

Mai mult, dacă ar fi rămas în Turcia, David ar fi trebuit să urmeze o școală cu predare în limba engleză, iar programa ar fi fost total diferită de cea din România. „Vreau și eu să trăiesc. Vreau să am timp și pentru mine', a mărturisit Andreea Mantea pe canalul ei de YouTube.

Înainte de a lua această decizie, Andreea s-a consultat și cu Cristi Mitrea, tatăl fiului ei, care i-a dat toate asigurările că îi va fi alături și că se va ocupa și el de David.

„Copilul meu trebuia să fie alături de bunicii lui, de tatăl lui, de prietenii lui, de familia lui de aici din România. Nu zic că nu i-aș fi putut oferi și o creștere frumoasă și de acolo (n.r. Turcia), nu zic că acolo nu avea prieteni, nu zic că nu era frumos și interesant, dar eu vreau să-i ofer o educație, o creștere și o copilărie frumoasă aici în România.

Vreau să se dezvolte alături de români. Am nevoie de el să se dezvolte și să crească în mediul ăsta, în sânul familiei, pentru că mă întreba non-stop de ce bunicii nu vin să ne vadă, de ce nu mergem acasă', a spus Andreea.

Citește și: Iulia Albu și-a înscris fiica la o școală de stat și e foarte mulțumită de profesori: „Este un snobism să duci copilul la o școală privată” / EXCLUSIV

Andreea-Mantea-3-2Andreea-Mantea-3-2

David nu își mai văzuse tatăl de 3 luni!

Mai mult, în luarea deciziei a contat foarte mult că David și tatăl lui se vedeau foarte rar. Dacă la început, Andreea Mantea și Cristi Mitrea nu au avut cea mai bună relație, în timpă, de dragul copilului, cei doi au căzut de comun acord că, de dragul copilului, este bine să aibă o relație amiabilă, ceea ce s-a și întâmplat.

Din păcate însă, din cauza pandemiei, David nu-și mai văzuse tatăl de 3 luni, cei doi comunicând doar prin intermediul videocall-urilor.

„Dacă, până acum, am sacrificat totul și nu m-a interesat, am început să mă simt vinovată pentru că îl sacrificam și pe el și nu era corect. Consider că, dacă vreau să fac ceva în această viață, trebuie să țin cont și de el. Am fost un pic egoistă când am ales să plec, fără să mă intereseze prea mult ce va trăi el acolo.

A fost o experiență frumoasă pentru el, dar trebuia să se oprească pentru, în curând, va trebui să meargă la școală și vreau să crească exact așa cum am crescut eu', a mai spus Andreea, pe canalul ei de YouTube.

Citește și: Cum arată Andreea Esca, după ce s-a vindecat de coronavirus. A slăbit, dar nu și-a pierdut zâmbetul


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton