De ce a renunțat Andreea Marin la Surprize, Surprize: "Valeriu Lazarov a venit la mine acasă și mi-a zis..."

 Dumba Gabriela
.

Andreea Marin a dezvăluit de ce a renunțat la Surprize, Surprize, după nouă ani, în ciuda propunerilor primite din partea lui Valeriu Lazarov, producătorul show-ului care s-a bucurat de maximă popularitate la TVR 1. Surprize, surprize a avut audiențe foarte mari, timp de 18 sezoane, însă ultimul episod a fost filmat în decembrie 2007, când Andreea Marin a spus stop.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Au trecut aproape 15 ani de când Andreea Marin a pus punct unuia dintre cele mai de succes show-uri TV, Suprize, Surprize. De atunci i-a rămas și celebra poreclă „zâna” și chiar dacă se bucura de mare succes și implicit și banii primiți nu erau puțini, Andreea Marin s-a retras din echipa show-ului.

892392l-1360×0-w-3cfd0ebd892392l-1360×0-w-3cfd0ebd

De ce a renunțat Andreea Marin la Surprize, Surprize

Într-o ediție mai veche a podcastului Fain&Simplu, Andreea Marin a dezvăluit de ce a renunțat la Surprize, Surprize după aproape nouă ani.

„Era o decizie pe care mi-am asumat-o încă de când am aflat că sunt însărcinată. Mi-am dorit atât de mult acest copil, încât mi-am plănuit treaba asta. Mi-am plănuit să stau până în luna a opta, astfel încât să termin și ultimul sezon din acel an pentru a nu lăsa fără salariu oamenii din echipa mea. Erau zeci de oameni', a dezvăluit Andreea Marin.

Valeriu Lazarov i-a propus „Zânei Surprizelor' să se întoarcă, dar oferta i-a fost refuzată. La scurtă vreme după ce a născut, Andreea Marin a început să câștige mai mult decât primea la TVR 1 și a ales calea antreprenoriatului.

„Am trăit pe picioarele mele când Surprizele nu au mai fost și asta pentru că am născut-o pe fiica mea, până în luna a opta am fost pe scenă.

Nu m-am întors, deși Valeriu Lazarov a venit la mine acasă, îmi amintesc, dragul de el, și mi-a zis: Stai cât vrei, dar înțelege că Surprize, surprize nu merge înainte fără tine, nu se poate. Ești mult prea legată de acest brand și dacă am încerca cu altcineva, n-ar merge', a spus Andreea Marin.

Citește și:De la ce a pornit cearta dintre CRBL și Oase:„Am rămas cumva dezamăgit’

Citește și: Cine este noua iubită a lui Alex Zănoagă:'L-a cunoscut și pe Dominic, fiul meu'

Citește și: Otilia Bilionera are un nou iubit, de origine turcă:'După două zile, și-a tatuat numele meu pe mână'

Ce a făcut Andreea Marin după ce a renunțat la Surprize, surprize

Vedeta știa foarte bine care era planul ei înainte de a naște, dar nu și ce va face după. Cu toate acestea, Andreea Marin s-a ambiționat și a avut un proiect de succes din care a câștigat bani frumoși. A scris cartea „Prețuiește viața'.

„Nu aveam un plan și după. Nu aveam un plan, eram atât de ancorată în ceea ce voiam să fac pentru copilul meu încât mi-am zis: Sunt descurcăreață, văd eu ce fac după.

După am început să scriu proiecte. Aveam firma mea deja, încă din a doua lună a vieții fiicei mele, o țineam pe picioare, stăteam pe pat, și mai sus aveam laptopul. Așa am scris cartea «Prețuiește viața», care a fost primul proiect de după nașterea fetiței mele. A fost un proiect care a fost și financiar foarte avantajos.

Am găsit sponsori mulți pentru cartea mea, am câștigat foarte bine cu acea carte. M-am și mirat, nu știam genul acesta de bussiness, dar le înveți pe toate. Am câștigat mult mai bine decât în televiziune. Era și foarte așteptat momentul.

Renunțasem la Surprize și oamenii nu mă mai găseau nicăieri. La vremea aceea nu aveam blog, nu exista Facebook, internet, nu aveam nimic.

Oamenii au încercat să mă caute, prietena mea a insistat să fac un blog. Am făcut atunci un blog care a explodat, apoi am făcut cont de Facebook, dar eu nu aveam timp să stau să postez, nici nu îmi era capul la asta. Eu voiam să fiu cu copil meu', a povestit vedeta.

„Pot să spun că după nașterea fiicei mele am luat-o din nou de la zero. Nu am mai făcut ce făceam înainte. Pur și simplu au început eu însămi să scriu proiecte, ceea ce nu făcusem înainte. Nu făcusem pentru că nu aveam timp. Eu și de asta am renunțat la Surprize. Eu eram director de program, asta însemna că manageriam tot la acel program și eram și promotorul, eram și directorul de promovare al întregii companii.

Când am renunțat, am avut timpul să pun alte idei în practică. Eu nu aveam timp nici să gândesc. De luni până duminică se lucra non-stop la ceea ce făceam. Apoi am început să scriu propriile proiecte. Nu a fost ușor', a mai declarat Andreea Marin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton