De ce a rămas Adela Popescu afară în frig, la ceas de seară: "Deger, tare mi-e teamă că..."

 Radulescu Ruxandra
.

De ce a rămas Adela Popescu afară în frig, la ceas de seară. Adela Popescu și-a surprins fanii cu un clip, în care stătea afară, înfrigurată, în fața casei. Vedeta a simțit să împărtășească și urmăritorilor ei de pe Instagram la ce sacrificii recurge pentru a-și educa copiii, dar și pentru a avea parte de câteva momente de liniște. Iată ce s-a întâmplat de fapt în familia vedetei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De ce a rămas Adela Popescu afară în frig, la ceas de seară. Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu de ani buni. Cei doi se mândresc să fie părinții a trei băieți, combinând armonios viața profesională cu cea personală. Adela Popescu a reușit să stârnească curiozitatea fanilor, după ce vedeta a postat Instagram, un clip, în care stătea în frig, singură. Se pare că actrița a recurs la o metodă inedită de a-și educa copiii. Iată despre ce este vorba!

adela-popescu-singura-si-infrigurata-la-ceas-de-seara-in-fata-casei-3adela-popescu-singura-si-infrigurata-la-ceas-de-seara-in-fata-casei-3

De ce a rămas Adela Popescu afară în frig, la ceas de seară

Adela Popescu și Radu Vâlcan au împreună treii copii, iar câteodată educația micuților poate reprezenta o adevărată provocare. Prezentatoarea a dorit să aibă câteva momente de liniște, așa că a recurs la un truc, pentru a-i determina pe cei băieți ai ei, să se culce.

Citește și: Adela Popescu a organizat o petrecere surpriză de ziua lui Radu Vâlcan. Cum a reacționat prezentatorul TV: 'Nu mi-am dorit…'

Citește și: Radu Vâlcan a împlinit 46 de ani. Cum l-au surprins Adela Popescu și cei trei copii de ziua sa

Citește și: Bogdan Ioan, fost câștigător la Vocea României, s-a căsătorit și a devenit tată

Citește și: ‘El are bani doar de țigări și de băutură, de la mama lui’. Oana Roman, dezvăluiri despre situația financiară a fostului ei soț

'Să vă spun ce fac afară la ora asta în fața casei. Sunt o fraieră! A venit ora de culcare și pentru că de regulă sunt cu mama la somn, ne-am dat noi seama că dacă eu sunt plecată, ei acceptă să se ducă la somn cu Radu și fără nicio problemă poate el să le citească și să îi adoarmă. Ideea este că în seara asta atât de mult îmi doream să stau liniștită pe canapea, să îi culce Radu, încât am inventat că plec după pâine. Și uitați-vă la mine cum deger în fața casei, în loc să stau naiba în casă, citeam o poveste în pat și stăteam la căldurică. Nu, eu stau și mor de frig aici, să vedem cât durează', a spus Adela Popescu, pe pagina sa de Instagram.

Adela Popescu: „O să primesc un mesaj disperat”

Într-un sfârșit, planul Adelei Popescu a funcționat și a putut intrat înapoi în casă și să se relaxeze. Însă…surpriză, copiii ei tot nu adormiseră, iar vedeta a avut emoții că până la urma tot ea va trebui să se ocupe de culcatul micuților.

'Mi-a dat mesaj că pot intra. Mi-am pus niște prosecco cald. Frigiderul nu-l pot deschide că face zgomot și se prind tarzanii că m-am întors de la pâine. Vă zic, a meritat tot efortul. Problema e că încă nu 'doarme' copiii. Și tare mi-e teamă că o să primesc un mesaj disperat de 'hai cu pâinea aia mai repede' de la soț', a mai adăugat mama copiilor lui Radu Vâlcan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton