De ce a plecat Cove de la Vorbește lumea: „Singurul motiv de nemulțumire era acela că...”

 Miniosu Alexandra
.

De ce a plecat Cove de la Vorbește lumea? Este întrebarea ce stă pe buzele a mii de fani, după ce prezentatorul TV și-a anunțat retragerea, în urmă cu câteva zile. Recent, el a hotărât să spună lucrurilor pe nume și a dezvăluit adevăratul motiv pentru alegerea făcută! Iată ce nemulțumire avea vedeta!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva zile, Cove le-a dat o veste neașteptată fanilor săi! Prezentatorul TV a plecat de la PRO TV. Astfel, după șase sezoane, a decis să nu mai prezinte emisiunea Vorbește lumea. Odată cu acest anunț, admiratorii săi și ai show-ului matinal au fost curioși să afle ce a stat la baza deciziei sale. Fire deschisă, el a dezvăluit acum care a fost, de fapt, motivul retragerii lui.

c1-12c1-12

Cove și-a justificat public decizia de a pleca de la Vorbește lumea, emisiunea difuzată pe PRO TV. Prezentatorul TV a specificat încă de la început că este o schimbare benefică pentru el, care a venit la timpul potrivit.

Citește și: Cove a semnat cu Prima TV după ce a plecat de la PRO TV:”Revin unde m-am simțit bine”. Ce emisiune va prezenta

Citește și: Cine prezintă Vorbește Lumea, după retragerea lui Cove.Ei sunt noii colegi ai Adelei Popescu

Citește și: Ultimul omagiu. Cortegiul cu trupul neînsuflețit al lui Ion Caramitru se va opri, astăzi, în fața TNB

Citește și: Naomi și Florin Ristei, adevărul despre inelul misterios. Ce spun despre căsătorie:„Niște acte…'/ EXCLUSIV

De ce a plecat Cove de la Vorbește lumea

Totodată, el a explicat că, din punctul lui de vedere, schimbările sunt necesare în viață, mai ales în cazul profesiilor vocaționale și că deși pot părea bruște, sunt de bun augur.

„Sunt de principiul că schimbările sunt necesare în viață, mai ales în cazul profesiilor vocaționale și uneori, chiar dacă anumite schimbări pot părea neașteptate sau bruște pentru unii, în cazul meu ale au venit mereu la timpul potrivit. Și, cum spunea o mai veche colaboratoare, viața e plină de…surprize- surprize', a spus Cove pentru spectacola.ro.

Cove a descris experiența de la Vorbește lumea drept o perioadă foarte frumoasă, dar obositoare. A spus că e greu să te ocupi de o emisiune în direct, iar singura nemulțumire era faptul că nu putea pleca într-o călătorie mai lungă, deoarece avea doar weekend-urile libere. Astfel, a mărturisit că motivul retragerii sale a fost pe plan personal, în ceea ce privește programul.

„Nu pot spune că a fost ceva ce m-a nemulțumit, a fost o perioada foarte frumoasă, obositoare, e drept, pentru că nu este ușor să ai o emisiune în direct, zilnic. Dar singurul motiv de nemulțumire era acela că nu puteam pleca foarte departe în vreo călătorie, pentru că doar weekendurile le aveam libere și nu îmi puteam permite o călătorie mai lungă.

Mai ales pentru copii a fost greu. Mie îmi place să merg iarna în destinații calde, iar acestea sunt departe și nu îmi puteam permite aceste vacanțe.', a adăugat el.

Prezentatorul revine pe micile ecrane, la Prima TV

La scurt timp după ce și-a anunțat retragerea de la PRO TV, Cove a semnat un nou contract. În curând, el va apărea din nou pe micile ecrane, de această dată la Prima TV. Acolo va avea rolul de prezentator, aproape în fiecare seară, într-o emisiune realizată împreună cu Diana Bart.

„Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere şi entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simțit atât de bine. M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar şi să îmi fac prieteni noi. Şi cred că voi face, alături de Diana, o echipa de senzaţie.

Îi aştept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din faţa micului ecran, de luni până vineri şi duminică seară să povestim despre toate mondenităţile de la noi şi de peste hotare. Vom face să fie o întâlnire dorită şi memorabilă.', a transmis Cove, pentru Paginademedia.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton