De ce a fost TJ Miles arestat în Canada: "Prima dată când m-au prins..."

 Raiciu Adriana
.

De ce a fost TJ Miles arestat în Canada. TJ Miles a devenit cunoscut datorită videoclipurilor postate pe contul său de TikTok, iar apoi pentru că a participat la emisiunea Survivor România. Puțini știu, însă, că tânărul are un trecut tumultos, despre care a vorbit recent, cu sinceritate. Iată de ce a fost arestat, cu ani în urmă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

TJ Miles a devenit faimos pe TikTok, unde filmulețele lui amuzante, în care combină româna (cu accent) cu engleza, au devenit virale, aducându-i o mulțime de fani. TJ Miles sau Tiberiu Iordache, așa cum se numește în realitate, are, însă, un trecut tumultuos, despre care a vorbit recent, cu sinceritate.

tj-miles-survivor-romania-683×1024-1tj-miles-survivor-romania-683×1024-1

Invitat la Detectorul de minciuni, fostul concurent de la Survivor România a mărturisit că a avut de mai multe ori probleme cu legea, în Canada, unde a fost cât pe ce să înfunde închisoarea.

Citește și: Laura Giurcanu şi TJ Miles, tot mai apropiați la Survivor. Gesturile tandre care îi dau de gol

Citește și: Care este numele real al lui TJ Miles de la Survivor 2022. De ce și l-a schimbat

Citește și: Claudia Pătrășcanu, adevărul despre apariția alături de Gabi Bădălău, în prima zi de școală a copiiilor lor: „Copiii au nevoie de ambii părinți'

Citește și: Ce relație are Iulia Vântur cu părinții lui Salman Khan, iubitul ei: „Tatăl lui este o legendă'

De ce a fost TJ Miles arestat în Canada

Tiberiu Iordache a trăit mulți ani în Toronto, Canada, de unde a revenit în 2018, iar acum are aici un service auto. Într-un interviu recent, TJ a povestit lucruri mai puțin știute din trecutul său, dezvăluind că a fost implicat în lucruri necurate.

„Da, am câștigat bani și din ilegalități. Absolut. Sunt chestii pe care nu le-am spus niciodată. Lumea știe că am făcut chestii, dar nu am spus amănunte, detalii. Mai bine spun ce nu am făcut, ca să se înțeleagă. Nu am folosit fetele, am respect, o iubesc prea mult pe mama ca să pun o fată să facă chestii pentru mine și nu am prostit oameni bătrâni să le iau banii, nu am făcut fraudă niciodată în viața mea.

Am fost departe de fete, de fraude, de oameni care nu au putut să ia decizii corecte, oameni cu probleme mintale și pur și simplu am făcut o chestie pe care dacă nu o făceam eu, o făcea altcineva. Un joc, îl numim Hustle.”, a declarat TJ Miles.

Totodată, creatorul de conținut a mai ținut să sublinieze faptul că nu a fost găsit niciodată vinovat pentru ceeac e făcea, întrucât a avut un avocat foarte bun.

„Nu am fost niciodată găsit vinovat. Am fost nevinovat. Am fost arestat, nu am stat mult. Am intrat și am ieșit. Nu am ajuns să stau la închisoare peste noapte, pentru că am avut un avocat foarte bun. Când am avut eu o problemă, în Canada se merge foarte tare. Prima dată când m-au prins, mi-au dat drumul. M-au mai prins o dată și am reușit și de data asta să ies.”, a povestit TJ Miles, la Detectorul de minciuni.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton