De ce a fost dat Irinel Columbeanu, din nou, în judecată, și ce i se cere: „Acei domni sunt toți...”

 Martin Lorena
.

De ce a fost dat Irinel Columbeanu, din nou, în judecată și ce i se cere. Irinel Columbeanu a trecut, de-a lungul anilor, de multe ori pe la Judecătorie. De această dată, el este chemat, din nou, în instanță. Și de această dată este vorba despre un proces care vizează falimentul său și al firmei pe care a deținut-o.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

De ce a fost dat Irinel Columbeanu, din nou, în judecată și ce i se cere. Irinel Columbeanu a trecut prin multe procese de-a lungul anilor, majoritatea privind falimentul său și al firmei pe care a deținut-o. Acum, acesta a primit o altă veste rea din partea judecătorilor, într-unul dintre multele procese pe care le are pe rol în instanță. Pe lângă procesul pe care îl are cu Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1, Irinel Columbeanu este implicat într-un nou proces. Omul de afaceri a ajuns în fața instanței ca pârât din cauza firmei radiate, dar care încă figurează cu datorii uriașe la bugetul de stat.

irinel1irinel1

Acesta a oferit primele declarații cu privire la procesul în care este implicat. Iată ce a spus fostul afacerist!

Citește și: Cum s-au cunoscut Monica Gabor și Anna Lesko.Irinel Columbeanu a povestit tot!

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Irinel Columbeanu din cauza vieții de lux:„Abuzul de mâncăruri grase, de țigări, de băuturi energizante amestecate cu whisky’

Citește și: Cum a început prietenia dintre Adela Popescu și Alina Chivulescu:„Avem perioade în care nu vorbim deloc și asta din cauza…’

Citește și: De ce apare Kate Middleton cu degetele bandajate mereu.Boala de care ar putea suferi Ducesa de Cambridge

De ce a fost dat Irinel Columbeanu, din nou, în judecată și ce i se cere

Irinel Columbeanu are, din nou, probleme din cauza firmei pe care a deținut-o. Trei reclamanți îi cer afaceristului o radiere în actele unor spații pe care le-au cumpărat după executarea silită a companiei.

'Ei (reclamanții, n. red.) au achiziționat acele spații de la bancă, la executare, și le-au închiriat. Pentru chiriașii lor, ca să le permită accesul la subînchiriere au nevoie să apară că acele spații sunt libere.Acei domni sunt toți asociați în firma care au cumpărat spațiile. La momentul respectiv – cel al cumpărării spațiilor executate silit – mi-au solicitat direct, nu prin instanță, eliberarea lor de mobilier și alte lucruri, lucru pe care l-am și făcut', a spus el pentru FANATIK.

Irinel Columbeanu are datorii serioase la bugetul de stat

Irinel Columbeanu a deținut firma T.E.T Group, a cărei a fost și administrator. Conform datelor extrase de sursa menționată anterior, problemele au început să apară în anul 2011. Atunci, cifra de afaceri a firmei era 0, însă avea pierderi de peste 80.000 de lei. Ulterior, în 2017, cifra de afaceri rămânea 0, iar profitul era negativ.

În acest moment, în 2022, compania lui Irinel Columbeanu are datorii serioase la bugetul de stat, la cel al asigurărilor sociale, la șomaj, și la cel al asigurărilor de sănătate. Suma se ridică la aproximativ 140.000 de lei, echivalent a 28.000 euro.

Se judecă cu Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a sectorului 1

Irinel Columbeanu se judecă, de ani buni, cu Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1. În proces este discutat falimentul și răspunderea pentru faliment a celor care au condus firma omului de afaceri.

'Judecătorul sindic poate dispune ca o parte a pasivului debitorului, persoană juridică, ajuns în stare de insolvenţă, să fie suportată de membrii organelor de conducere şi/sau supraveghere din cadrul societăţii, precum şi de orice altă persoană care a cauzat starea de insolvenţă a debitorului', prevede legea în baza căreia se desfășoară procesul care a avut termen 20 aprilie 2022.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton