De ce a divorțat Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose, după 11 ani de căsnicie: "Am ales să mă trezesc..."

 Raiciu Adriana
.

De ce a divorțat Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose. Raluca Diaconu a divorțat de soțul ei în 2019, după 11 ani de căsnicie. Recent, sora lui Theo Rose a spus motivul real pentru care a ajuns la separare, dar a oferit și alte detalii despre viața sa. Iată declarațiile făcute de îndrăgita cântăreață!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Raluca Diaconu este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din țara noastră. Are o carieră impresionantă în lumea muzicii, dar prezintă și o emisiunea la Favorit TV. Ei bine, dacă pe plan profesional totul arată destul de bine, pe plan sentimental, sora lui Theo Rose nu a dus-o prea bine.

raluca-diaconuraluca-diaconu

În 2019, interpreta de muzică populară a divorțat de cel alături de care se vedea o viață întreagă. La momentul respectiv, Raluca spunea că a luat o decizie înțeleaptă, însă nu spunea care a fost motivul pentru care a ajuns la separare. Iată ce a spus artista acum!

Citește și: Cum arată sora lui Theo Rose.Raluca are o poveste de viață emoționantă

Citește și: Cine este Theo Rose.Tot ce nu știi despre ea

Citește și: Prin ce au trecut Alina Laufer și soțul ei, după ce au plecat cu gemenii în vacanță, în Turcia:„Am făcut rezervare la un restaurant și am…’

Citește și: De la ce pornesc certurile între Antonia și Alex Velea:’Au fost momente delicate’

De ce a divorțat Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose

Raluca Diaconu are o poveste impresionantă de viață. Artista s-a căsătorit de mică, iar după 11 ani de relație a decis să se despartă de soțul ei. Sora lui Theo Rose a mărturisit că s-a luptat mult timp cu anxietatea, iar în cele din urmă și-a făcut curaj să descopere care era problema în viața ei.

Recent, în cadrul unui interviu, aceasta a mai subliniat că separarea a venit în momentul în care și-a dorit să se trezească la realitate și să se simtă din nou fericită.

Îmi doresc. Mi-am dorit întotdeauna. Am convingerea că vor veni când va fi timpul. Nu forțez nimic! Iar divorțul a venit când am ales să mă trezesc, să fiu sinceră cu mine si să îmi revendic dreptul la fericire!„, a spus Raluca Diaconu, potrivit Fanatik.

Raluca Diaconu s-a luptat cu anxietatea

În urmă cu ceva timp, interpreta de muzică populară recunoaștea că s-a confruntat mult timp cu anxietatea, chiar dinainte de a se căsători. Ulterior, și-a dat seama care era motivul pentru care se simțea nefericită, așa că a luat atitudine.

„Cu anxietatea m-am confruntat chiar dinainte de a mă căsători și apoi m-am luptat cu ea mulți ani și nu am înțeles multă vreme de ce, de unde. Însă ceea ce am înțeles e că probabil te confrunți cu anxietate în momentul în care ceva nu e în regulă cu tine, că nu trăiești ceea ce ar trebui să trăiești, că nu ești prezent în viața ta.Nu a fost ușor, dar am înțeles că nu se poate să-ți vinzi mereu o minciună că ești fericit și ești bine, că nu poți la nesfârșit, obosești. Mi-am luat destinul în mâini și încerc să fiu un om fericit.„, a mărturisit Raluca Diaconu, sora artistei Theo Rose.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton