De ce a divorțat Cristina Vasiu de Bogdan Win: "Eu nu am putut accepta..."

 Raiciu Adriana
.

De ce a divorțat Cristina Vasiu de Bogdan Win. Cristina Vasiu are o carieră impresionantă. A participat la mai multe concursuri muzicale și a reușit să scoate piese cu artiști consacrați din țara noastră. Însă, nu putem spune că o duce atât de bine pe plan sentimental. A divorțat la doar câteva luni de la căsătorie. Iată care este motivul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

De ce a divorțat Cristina Vasiu de Bogdan Win. În ianuarie 2018, Cristina Vasiu și Bogdan Win își jurau iubire veșnică, în fața ofițerului de stare civilă, dar și în fața celor apropiați. După doar cinci luni de mariaj, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite. La vremea respectivă, fanii au rămași surprinși de decizia luată de aceștia și nu înțelegeau ce s-a întâmplat atât de grav în relația lor.

cristina-vasiucristina-vasiu

De ce a divorțat Cristina Vasiu de Bogdan Win. La mai bine de patru ani, Cristina Vasiu a decis să spună adevărul despre divorțul de fostul soț. Iată ce s-ar fi întâmplat între cei doi și care a fost motivul pentru care au ajuns la despărțire.

Citește și: Cine este Cristina Vasiu, de la Te Cunosc de Undeva

Citește și: Cristina Vasiu a confirmat despărțirea de Alin:„ A trecut deja ceva timp și…'

Citește și: De ce e a ajuns Andreea Perju în pragul divorțului și cum și-a salvat căsnicia:'Am învățat să…'

Citește și: Andreea Mantea, primele imagini din Casa Iubirii:„Locul în care se desfășoară e nemaivăzut în România’

De ce a divorțat Cristina Vasiu de Bogdan Win

De ce a divorțat Cristina Vasiu de Bogdan Win. Cristina Vasiu este una dintre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră. Deși are o carieră impresionată în muzică, nu poate spune că o duce la fel de bine pe plan sentimental. A divorțat de soțul ei după doar cinci luni de căsnicie.

În cadrul podcastului „Roxana te dezbracă de secrete”, artista a spus că, de fapt, căsnicia ei a fost una aranjată, întrucât avea nevoie de acte. Voia să se mute în Canada și să obțină cetățenie mult mai repede. Astfel, a decis să făcă această înțelegere cu fostul ei soț.

A fost o conjunctură atât de nasoală, pentru că acel mariaj, de fapt, nu a fost o surpriză pentru mine. A fost o înțelegere. Eu îmi doream să mă mut cu el în Canada și ca să obțin drept să muncesc acolo, mai repede de trei luni, trebuia să fiu căsătorităcu un cetățean canadian. Am făcut o cununie. Pentru mine căsătoria înseamnă altar, părinți, biserică, jurământ, nu cununie. Am făcut-o pentru acte.”, a declarat Cristina Vasiu.

Chiar dacă a acceptat să plece în Canada cu el, lucrurile s-au complicat pe parcurs. Nu au petrecut prea mult timp acolo, iar la întoarcerea în țară trebuia să se mute cu părinții lui Bogdan, lucru care a deranjat-o destul de tare. Pe lângă aceste probleme, Cristina a sperat că își poate întemia o familie cu el, în adevăratul sens al cuvântului.

„Am fost în Canada, însă am stat doar 3 luni. El nu muncea, nu făcea nimic acolo. De aceea ne-am întors. Trebuia să stăm cu părinții lui în casă, am cheltuit o grămadă de bani. Eu nu am putut accepta treaba asta și mi-am luat chirie. Eu stau de la 18 ani singură și mă duc să stau cu niște oameni în casă? Nu stau cu familia, părinții mei și stau cu niște străini? Eu am crezut că va fi bine. Am crezut în el, i-am dat o șansă. Mi s-au spus și mi s-au promis multe, dar când am ajuns acolo, nu a fost chiar așa. După trei luni ne-am întors și ne-am și despărțit.”a mărturisit Cristina Vasiu, în podcastul „Roxana te dezbracă de secrete”.

sursă foto- Facebook, Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton