De ce a divorțat Anda Adam de Sorin, tatăl fiicei sale: "Nu mai exista armonie între noi ca și cuplu..."

 Dumitrache Laura
.

Anda Adam a divorțat de tatăl fiicei sale, Sorin Andrei Nicolescu, după cinci ani de căsnicie. Deși despărțirea s-a produs în urmă cu aproape doi ani, cei doi nu au dezvăluit motivele care au dus la separare. Recent, celebra artistă a spus care a fost, de fapt, motivul, pentru care a divorțat de fostul soț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anda Adam, 42 de ani, s-a căsătorit în urmă cu câteva zile cu Yosif Eudor Mohaci, la aproape doi ani de la divorțat de Sorin Nicolescu. Vedeta are o fetiță, Evelin, din fosta căsnicie, și se declară fericită alături de noul ei partener. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, Anda Adam a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de tatăl fiicei sale.

anda adamanda adam

Artista se declară o femeie împlinită în momentul de față și a vorbit deschis despre căsnicia cu Sorin, tatăl fiicei sale. Cei doi au divorțat după cinci ani de căsătorie, iar în prezent au o relație decentă de dragul fiicei lor. Motivele despărțirii au fost dezvăluite chiar de Anda Adam.

Citește și: De ce s-au despărțit Anda Adam și Victor Slav:”Decizia i-a aparținut. Am fost…”

Citește și:Anda Adam, adevărul despre rivalitatea cu Bianca Drăgușanu:”Mi-a transmis recent că îi pare rău”

Citește și:Cine este Maria Constantin de la Survivor 2023.A fost căsătorită cu Marcel Toader

Citește și:Cine este Jorge de la Survivor 2023.A trecut printr-un divorț dureros și are trei copii

De ce a divorțat Anda Adam de tatăl fiicei sale

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. După despărțirea de Victor Slav, artista și-a găsit liniștea alături de Sorin Nicolescu, bărbatul cu care s-a căsătorit în 2015, iar împreună au o fetiță, Evelin. Povestea lor de dragoste a luat sfârșit în urmă cu aproape doi ani, dar motivul despărțirii nu a fost dezvăluit. Prezentă în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai, Anda Adam a spus care a fost, de fapt, motivul despărțirii de tatăl fiicei sale.

În 2019, cântăreața a surprins multă lume după ce a dezvăluit că ar putea să-și ierte soțul dacă acesta ar fi infidel. Chiar și așa, Anda Adam a declarat că motivul despărțirii de Sorin nu a fost infidelitatea.

„Nu a fost nevoie să-l iert pentru că nu a greșit niciodată. Decizia ca noi să divorțăm  a fost luată din cu totul alte motive Si pentru faptul că nu mai exista armonie între noi ca și cuplu. Dar nici vorbă de iertat pentru că a existat o altă persoană sau o altă femeie în viața lui. Declarațiile acelea le-am dat într-o revistă despre familii, unde era vorba de păstrarea familiei și armonia ei.„, a spus Anda Adam, la Kanal D.

Anda Adam: „Nu s-a ajuns niciodată până acolo”

Îndrăgita artistă a mai spus că fostul ei soț nu a fost infidel, iar despărțirea a fost luată de comun acord. Mai mult, Anda Adam susține că lipsa armoniei a fost cea care i-a determinat să ia această decizie. În prezent, artista și fostul ei soț au o relație decentă, de dragul fiicei lor.

În acel context am spus că aș fi în stare să iert un om dacă își asumă și este responsabil de greșeala pe care a făcut-o. Dar nu s-a ajuns niciodată până acolo, nu a fost cazul. Decizia ne-a aparținut din motive de armonie și tocmai pentru că ne iubim copilul am considerat că este cea mai bună decizie pentru noi”, a dezvăluit Anda Adam, la Kanal D.

Anda Adam, despre implicarea fostului soț într-o rețea de contrafacere a cardurilor bancare

Cântăreața a vorbit și despre implicarea fostului ei soț într-o rețea de contrafacere a cardurilor bancare. Sorin Nicolescu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare în 2018, iar Anda Adam a vorbit despre acest subiect în emisiunea lui Denise Rifai, după ce a fost întrebată dacă a divorțat pentru a-și proteja imaginea.

 Problema pe care el a avut-o este ceva extrem de vechi. Din perioada în care el avea 19 ani. Noi eram împreună când el avea 33 de ani. Vorbim de o conjunctură proastă în care el a fost atunci când era la vârsta adolescenței. Si pur și simplu a picat într-o plasă din cauza anturajului. Iar ulterior a avut de tras foarte mult și a trebuit să rezolve cumva situația. Niciodată nu aș fi luat o decizie de genul acesta ca să îmi protejez imaginea. Nu sunt atât de artificială și chiar dacă iubesc ce fac și ce sunt și reprezint eu ca artist și ca femeie pentru oamenii din România. Să știi că sunt mult mai umană și aș lăsa cariera și imaginea mea pentru familie și pentru oamenii pe care îi iubesc cu adevărat și care mă iubesc.”, a explicat artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton