De ce a dispărut Bianca Rus, după operația de micșorare a stomacului. A trecut prin clipe oribile

 Lupescu Anca
.

Bianca Rus a apelat la operația de micșorare de stomac, după îndelugi și chinuitoare diete și multe încercări de a slăbi. Acum, vedeta de la Bravo, ai stil! Celebrities vorbește despre chinurile pe care le-a îndurat odată cu operația.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum, Bianca Rus are în jur de 50 kg, este sexy și poate purta orice ținută vrea, fără să se simtă incomodată de kilogramele în plus.

Bianca Rus a povestit însă într-un live pentru pagina de Facebook WOWbiz.ro că, după operație, a avut trei luni de coșmar. În acea perioadă, a dispărut total, a plecat acasă unde a făcut același lucru trei luni.

Citește și: George Burcea povestește detalii intime despre relația cu Viviana, dar încă nu e sigur pe relație:„Vorbim peste un an

'Eu mai am niște complexe. După ce am slăbit 60 de kilograme, pielea mea nu mai arată așa cum aș vrea. Eu am muncit foarte mult pentru corpul pe care îl am acum. Lumea nu știe, dar eu după operație, m-am închis în sală trei luni. Am dispărut, am plecat acasă la Satu Mare și nimeni nu m-a văzut. Am ținut un regim foarte drastic, am ținut exact dieta care mi s-a dat după operație. Făceam 3-4 ore de sport pe zi. Trei luni de zile asta am făcut. Sport și dietă! Atât. Asta a fost viața mea', a povestit Bianca Rus.

Citește și: Lidia Buble rupe tăcerea la 5 luni de la despărțirea de Răzvan Simion! Cum se înțeleg acum:„Suntem doi oameni maturi

Bianca Rus a slăbit 60 de kilograme

Însă datorită sacrificilor făcute atunci, Bianca Rus, deși a slăbit circa 60 de kilograme, nu a trebuit să-și scoată surplusul de piele și deși spune că mai are complexe, acum arată foarte bine.

'Eu nu mi-am tăiat pielea, în afară de operația de micșorare a stomacului și de un plus de volum la buze, eu nu am alte operații. Nu a fost cazul, am fost foarte ambițioasă, am muncit foarte mult', a mai mărturisit Bianca Rus.

Citește și: George Burcea încă poartă verigheta, chiar dacă locuiește cu Viviana Sposub?Actorul de la Ferma spune adevărul despre gestul care a stârnit controverse

'Cred într-un regim de viaţă sănătos şi sport. Am 3 mese pe zi, mănânc orice, dar foarte puţin', a declarat Bianca Rus, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Vedeta a fost operată la un spital privat de dr.Rubin Munteanu, acelaşi medic chirurg care recent i-a făcut aceeaşi intervenţie sopranei Ozana Barabancea.  „Îmi doresc foarte mult să fiu slabă, să merg la shopping, să-mi iau hăinuțe', declara Bianca Rus, înainte de operație.

biancarusoficial_60937415_2342692072687247_5994842478444026948_nbiancarusoficial_60937415_2342692072687247_5994842478444026948_n

Citește și: Cine a câștigat Ferma 2020. Marele câștigător este un concurent surpriză

La o săptămână de la intervenție, vedeta a mărturist că a început deja să slăbească. „Eu mă hrănesc cu compoturi, doar zeama. Am voie ceai, apă, suc de mere. Am slăbit şase kilograme într-o săptămână. Deja mă gândesc la plajă, să-mi fac un costum de baie finuț și frumos', a povestit Bianca Rus.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton