De ce a anulat Angela Gheorghiu spectacolul-eveniment de la Opera Metropolitană din New York: "Am fost depistată cu..."

 Dumba Gabriela
.

Angela Gheorghiu pregătea un spectacol-eveniment la Opera Metropolitană din New York, după o absență de opt ani, iar fanii abia așteptau să o vadă pe scenă. Din păcate pentru cei care o iubesc, Angela Gheorghiu a anunțat că nu va mai putea susține spectacolul pentru că a fost depistată cu COVID.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Angela Gheorghiu se pregătea pentru revenirea la Met, scenă pe care a ocupat-o cu mult succes după debutul ei din 1993. Soprana de 57 de ani ar fi trebuit să facă parte din spectacolul Tosca de Puccini, însă a fost depistată pozitiv la COVID și a fost nevoită să renunțe.

332115660_242348694927333_6158191134794959475_n332115660_242348694927333_6158191134794959475_n

De ce a anulat Angela Gheorghiu spectacolul-eveniment de la Opera Metropolitană din New York

Gheorghiu a spus pe Instagram că este „dezamăgitor și răvășitor”, însă trebuie să se supună regulilor și să urmeze protocolul pentru aceste cazuri. Înainte de a afla vestea infectării, Angela Gheorghiu a fost protagonista unui amplu material realizat de New York Times pe tema revenirii ei la Metropolitan Opera.

„Dragii mei prieteni, oricât de mult așteptam cu nerăbdare să mă întorc mâine pe una dintre cele mai dragi scene ale mele, minunata Operă Metropolitană, după o absență de opt ani, totodată și din cauza pandemiei de COVID care mi-a anulat reprezentația din 2020, în seara asta am fost depistată pozitiv pentru COVID.

Am avut simptome de răceală și gripă în ultimele zile. În timp ce asta este dezamăgitor și răvășitor pentru mine, și în mod egal pentru admiratorii mei, din nefericire nu este nimic ce poate fi făcut. Am cerut deja sfaturile medicilor și tratament avizat.

Sper că îmi vor reveni rapid pentru spectacolul de săptămâna viitoare. Transmit toată dragostea admiratorilor mei', este mesajul publicat de soprana Angela Gheorghiu pe Instagram după ce a aflat diagnosticul.

Citește și: Cezar Ouatu o atacă pe fosta lui iubită, Angela Gheorghiu:'Nu trebuie să uiți de unde ai plecat'

Citește și: Soprana Angela Gheorghiu, în scandal cu dirijorul Cristian Măcelaru:'Eşti un laş şi un trădător, un alt român'

Citeste si: Angela Gheorghiu și iubitul ei cu 22 de ani mai tânăr au aniversat 9 ani de relație: „Tu ești și vei fi mereu totul pentru mine!”

Angela Gheorghiu, critici la adresa României

Într-un interviu oferit în toamna lui 2022 pentru presa din străinătate, Angela Gheorghiu a susținut că și-a trăit copilăria într-o „țară dură, comunistă”. Tot ea a transmis că, din punctul ei de vedere, mentalitatea românilor a rămas aceeași, motiv din cauza căruia ea nu și-ar fi făcut debutul în România.

„Am fost un copil foarte fericit, uneori eram atât de fericită încât nu puteam îndura. Am fost un copil-minune. Mi-am dat seama că vocea mea îi face pe oameni fericiți, că îi poate face să plângă.

Aveam o casă frumoasă, cu grădină, aveam animale, dar nu realizam că trăiam într-o țară dură, comunistă. Nu realizam cât de greu era pentru părinții mei să facă rost de mâncare, nu-mi dădeam seama că nu ai dreptul să spui nimic politic. (…)

În opinia mea, nimic nu s-a schimbat în afară de faptul că avem dreptul la liberă circulație. Mentalitatea e aceeași în țara mea. Eu încă nu mi-am făcut debutul în țara mea’, a declarat Gheorghiu pentru publicația străină.

Angela Gheorghiu: „Nu datorez nimic României’

Nu este pentru prima dată când Angela Gheorghiu își exprimă nemulțumirile față de țara ei natală. Într-un interviu mai vechi, artista susținea că nu datorează nimic României pentru că nu ar fi primit niciodată susținerea de care avea nevoie în carieră.

„Nu datorez nimic României, nu am fost susținută de acest stat sau de instituțiile lui niciodată în cariera mea. Dimpotrivă, eu am susținut muzicieni și colegi români, invitându-i în concertele și spectacolele mele, pe onorarii importante, în toată cariera mea.

În România, în 32 de ani, am avut 4 sau 5 concerte cu onorarii și 8-10 concerte sau apariții în concerte de caritate, niciun spectacol de operă cu excepția examenului de licență a Universității de Muzică București, care a avut loc la Cluj în 1990… Nu am ajuns niciodată să semnez un contract cu ONB sau cu o altă instituție culturală din România.

Mi-am dedicat toată viața muzicii și în particular muzicii românești, pe care o cânt în toate concertele mele. Naționalitatea mea e română. Originea mea din Adjud o știe o lume întreagă și o menționez în toate prezentările și biografiile care mi se cer.

Nu datorez, în fapt, nimănui nicio explicație. Ba dimpotrivă, mie mi se datorează explicații din partea multora. Am considerat că măcar o dată lucrurile trebuie spuse clar’, spunea ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton