De ce a acceptat Pepe să particpe încă o dată la Te cunosc de undeva: "Am câștigat deja de două ori"

 Lupescu Anca
.

Pepe, Radu Ştefan Bănică, fiul lui Ştefan Bănică, Ana Baniciu şi Raluka, Emilia Popescu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Romică Ţociu şi Adriana Trandafir sunt vedetele care vor intra în competiţie la Te cunosc de undeva.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Pepe a mai participat la Te cunosc de undeva și a făcut show. Artistul a avut multe transformări de-a lungul timpului și este un cunoscut de-al emisiunii. Fanii iubesc transformările lui, mai ales cele în femeie, dar și dialogurile spumoase pe care le are cu juriul și cu colegii de platou.

„Mă simt ca acasă aici şi e o perioadă în care chiar aveam nevoie de experienţa acestui show, care mă motivează să mă distrez şi să fiu cât se poate de vesel, iar atunci şi lucrurile din viaţa mea se întâmplă mult mai frumos.

pepe-3pepe-3

Am venit aici ca să mă bucur, nu ca să câştig, pentru că am câştigat deja de două ori şi aş fi putut câştiga de încă două. Dar nu clasamentul e important, ci să te bucuri pentru fiecare rol pe care îl ai, pentru fiecare coleg pe care îl vezi că se transformă, pentru că Te cunosc de undeva! e un show care te motivează să evoluezi!', a declarat artistul.

Pe Pepe îl leagă multe amintiri frumoase de emisiunea Te cunosc de undeva. El este cunoscut pentru carisma lui, dar și pentru umorul lui unic.

Pepe, de la Te cunosc de undeva, a plecat în vacanță la munte cu fetițele

Pepe și Raluca au ajuns la un acord în ceea ce privește divorțul lor. Totul se va încheia amiabil, la notar, iar cei doi au decis deja ce vor face cu averea care trebuie împărțită. După toată tevatura, Pepe a decis să ia o binemeritată pauză și să plece în vacanță alături de fetițele sale.

Artistul și-a dus copiii la munte, acolo unde s-au distrat de minune pe pârtie. Însă cu ei a mai venit și un prieten bun de-al lui Pepe, Liviu Vârciu.

Pentru că fetițele au cursuri online, în fiecare dimineață, ele își fac datoria și participă la ore, iar după terminarea cursurilor, Pepe le răsfață în minivacanța la munte.

Citește și: Amna, prima concurentă eliminată de la Survivor România.A ajuns de urgență la spital

Citește și: Ce copil frumos are Amna de la Survivor!Cântăreața a făcut multe sacrificii de dragul lui David Cristian

Citește și: Pepe a plecat în vacanță la munte cu fetițele. Ce vedetă l-a însoțit:„Prietenul la nevoie se cunoaște’

Totuși, în vacanța la munte, Pepe a avut parte și de incidente mai puțin plăcute. Liviu Vârciu și-a pierdut cheia de la mașină pe pârtie, așa că artistul le-a cerut ajutorul fanilor de pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton