Daniela Iliescu și Culiță Sterp și-au adus bebelușul acasă. Primele imagini din camera copilului

 Cica Cristina
.

Daniela Iliescu și Culiță Sterp sunt părinți pentru prima oară și sunt în culmea fericirii! Cei doi părinți au ajuns acasă cu micuțul, care a fost întâmpinat așa cum se cuvine. Totul a decurs foarte bine, iar acum familia s-a întregit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Momente emoționante pentru Culiță Sterp, fostul concurent de la Survivor! A devenit zilele trecute tată pentru prima oară și cum totul a decurs bine atât pentru mamă, cât și pentru bebeluș, cei doi au fost externați.

Culita-sterp-1Culita-sterp-1

Primele imagini din dormitorul băiețelului lui Culiță Sterp

Astfel, micuțul a ajuns acasă, unde a fost așteptat așa cum se cuvine. Camera lui a fost decorată cu foarte multe baloane, așa cum s-a postat pe rețelele de socializare.

„Casă dulce casă', sunt cuvintele care pot descrie cel mai bine imaginile cu dormitorul bebelușului. Daniela Iliescu a fost cea care a postat pe story camera copilului.

Citește și: Ce nume va purta fiul lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu:„Este din Vechiul Testament'

Citește și: Momente de panică pentru Daniela, iubita lui Culiță Sterp:„A leșinat după naștere'

Citește și: Oana Roman, primele declarații după ce s-a împăcat cu Marius Elisei:„Noi împreună am fost și când…'

Citește și: Andreea Bălan a împlinit 37 de ani.Ce declarație de dragoste i-a făcut iubitul ei, Tiberiu Argint

Daniela Iliescu și Culiță Sterp au devenit părinți pentru prima dată

Daniela Iliescu a născut pe 17 iunie un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10 la naștere. Iubita artistului a născut într-o clinică de stat din Cluj.

Chiar dacă bebelușul a cântărit 4 kilograme, Daniela Iliescu a născut natural, așa cum și-a dorit de la început. Culiță Sterp i-a spus iubitei sale că o apreciază enorm pentru curajul ei de a dori să nască natural.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare secundă pentru că am reușit să cunosc acest sentiment. 17.06.2021 a fost cea mai fericită zi din viața mea, pentru că am reușit să aduc pe lume o minune și pentru că am pus zâmbetul ăsta larg pe fața iubitului meu',  a postat Daniela Iliescu pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

Ce nume va purta băiețelul Danielei și al lui Culiță Sterp

Mama Geta a mai spus despre numele pe care îl va purta fiul lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu că este unul rar. Mama Geta a mărturisit că cei doi au ales un nume biblic, din Vechiul Testament.

Chiar dacă nu a spus care este, Mama Geta a dezvăluit că prenumele începe cu litera „M’ și se termina cu „N’.

Mie mi-ar fi plăcut David. David Sterp sună foarte bine. Dar nu cred că va fi ăsta, fiindcă mama şi tatăl său au vrut un altul. Nu-l pot spune, fiindcă aşa mi-a cerut Culiţă şi am să-i respect rugămintea. Pot însă spune că e un nume biblic, din Vechiul Testament. E un nume foarte rar, unii spun că nu l-au mai avut. Numele începe cu „M’ și se termina cu „N”, a spus mama Geta.

Culiță Sterp a vrut să fie în țară când i se va naște băiețelul

Culiță Sterp și-a dorit să fie alături de Daniela Iliescu atunci când aceasta va naște, motiv pentru care a ales să fie descalificat de la Survivor România. Artistul a declarat, la acel moment, că știa că este votat și că nu va putea părăsi competiția chiar dacă este nominalizat de colegii lui. Din acest motiv, Culiță Sterp a refuzat să mai intre pe traseele sportive.

„Vreau să spun ceva, să-mi cer scuze echipei mele, oamenilor de acasă și celor de aici. Nu cer milă nimănui, cer doar înțelegere. Din secunda asta, eu, Culiță Sterp, nu mai  intru pe niciun traseu Survivor  până nu ajung acasă alături de copilul eu și soția mea. Nu știu cum o să se realizeze. 

Nu vreau să fac vreo nebunie, să plec prin junglă. Vreau să se găsească o soluție să ajung acasă. Dacă nu, o să fiu nevoit să plec iar în junglă și-mi asum orice risc până ajung la civilizație să iau legătură cu ea și să  ajung acasă. Din secunda asta nu mai intru pe niciun traseu. Sper să fiu înțeles de oameni și de echipă și să nu fiu judecat, a declarat Culiță Sterp, la Survivor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton