Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, a reacționat la scandalul cu mama Geta: "Am ales să mă port așa cum sunt eu"

 Dumitrache Laura
.

Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp,a reacționat la scandalul cu Mama Geta. În urmă cu câteva zile, aceasta a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu familia iubitului ei. Ulterior, Mama Geta și Ileana Sterp au vorbit despre acest subiect. La rândul ei, viitoarea soție a lui Culiță Sterp a postat un comentariu pe rețelele de socializare care le-a atras atenția internauților.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului au existat zvonuri cum că între Daniela Iliescu și familia lui Culiță Step nu ar exista o relație tocmai bună. După nunta Getei Sterp, internauții au susținut în continuare că logodnica artistului nu s-ar înțelege bine cu familia acestuia. Ulterior, Daniela a postat un clip video în care a vorbit despre acest subiect.

damieladamiela

Mama Geta a oferit la rândul ei mai multe detalii despre cearta cu nora ei, Daniela. În timp ce se distra la nunta fiicei sale, Mama Geta a intrat pe rețelele de socializare în direct și a vorbit cu fanii ei. Mai mult persoane au intrebat-o despre motivul pentru care refuză să vorbească despre nora ei, iar ulterior s-a aflat care este problema.

Citește și: Cum a reacționat mama Geta, după ce Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au logodit:„Nu știam că s-au dus în Turcia, să o ceară'

Citește și: Iancu Sterp, prima reacție despre conflictul dintre Daniela Iliescu și mama Geta:”Iar se ceartă”

Citește și: O femeie din SUA s-a căsătorit cu doi bărbați și au trei copii:”Ne considerăm o familie”. Împart același pat

Citește și:Iancu Sterp, prima reacție despre conflictul dintre Daniela Iliescu și mama Geta:”Iar se ceartă”

Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, a reacționat la scandalul cu mama Geta

Daniela Iliescu și Culiță Sterp formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de trei ani și au un copil, Milan. De multe ori, internauți au încercat să afle ce relație are Daniela cu familia iubitului ei. După nunta Getei Sterp, aceasta a postat un clip video în care a vorbit despre relația pe care o are cu mama Geta. Daniela a mărturisit că au existat și certuri de-a lungul timpului cu aceștia, dar au o relație decentă.

Pe TikTok, la clipul video postat de Daniela Iliescu, a apărut un comentariu al unei internaute în care îi spunea acesteia că Mama Geta nu o suportă și o place în continuare pe Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiță. „Se vede că nu te place mama Geta, dar asta doar voi știti. O plăcea pe pitica de Carmen„,

Răspunsul Danielei a surprins pe toată lumea: „Tocmai de asta eu am ales să mă port așa cum sunt eu. Nu pentru camere ca să nu vă las impresia falsă de iubire”

Daniela Iliescu: „Nu am avut niciodată o relație super apropiată”

Daniela Iliescu a decis să spună lucrurilor pe nume și să vorbească despre relația pe care o are de fapt cu familia logodnicului ei. Iubita lui Culiță Sterp a mărturisit că nu a avut niciodată o relație apropiată de mama și frații lui Culiță. Totuși, aceasta spune că relația dintre ei este una normală.

A venit momentul să discut și eu despre subiectul ăsta, pentru că până acum am lăsat pe toată lumea să-și dea cu părerea și asta nu este corect nici față de mine, nici față de cei care ne urmăresc și cei care chiar ne apreciază. O să discut un pic despre relația mea cu familia lui Culiță. O să încep prin  a vă spune că noi nu am avut niciodată o relație super apropiată și super perfectă, dacă se poate spune așa. „spus Daniela.

Mama Geta, despre cearta cu Daniela Iliescu

Mama Geta a intrat live pe TikTok în timp ce se afla la nunta fiicei ei și a vorbit despre nora sa. Cu toate că a dansat împreună cu Daniela Iliescu, Mama Geta a evita să discute despre aceasta, dar ulterior a decis să spună care este de fapt motivul pentru care nu se înțeleg.

„O laud și pe ea, pe cuvântul meu. Este înaltă și frumoasă, se potrivește cu Culiță. Au un copil splendid, mor după el în fiecare secundă. Noi suntem diferiți, mami, nu contează, că unul este mai fălos, că unul este mai de la coada oii. Suntem diferiți în lumea asta, dar toți avem un suflet în noi, o inimă care bate în noi. Da, o iubesc pe Daniela că ea îmi iubește copilul meu', a dezvăluit mama Geta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton