Filmul complet al episodului în care Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate de iubit. Motivul de la care a început întreg scandalul

 Stamen Diana
.

În weekend, Daniela Crudu a ajuns de urgență la spital, după ce iubitul ei a bătut-o. Vedeta a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar acum se află acasă, în grijă familiei.

Daniela Crudu s-a retras din lumina reflectoarelor și a început o relație cu un croat, pe care a preferat să-l țină departe de ochii curioșilor. Când toată lumea credea că totul este lapte și miere în viața fostei asistente, duminică a ajuns la spital, după ce a fost bătută cu bestialitate de către iubitul ei.

Motivul pentru care s-a ajuns la agresiune fizică nu a fost elucidat, pentru că vedeta nu vrea să povestească nici măcar familiei sale. Daniela Crudu se află acum acasă la tatăl ei, unde încearcă să se liniștească după acest episod traumatizant.

„Nu îi este teamă, mai ales că are acel ordin de restricţie. Rămâne la mine pentru că trebuie să se refacă. O să vină şi sora mai târziu. (…) Ea se simte bine. Ia unguente, se tratează, a mai luat nişte calmate. Totul este bine. Nu are dureri, ia ce i-a dat medicul. Alifii pentru picioare pentru că a fost desculţă… Dar e bine. E tânără şi se reface rapid. Echimozele de pe faţă aproape i-au trecut… Medicul i-a prescris o reţetă, sora a fost şi le-a luat, ia medicamentele necesare… Eu sunt mulţumit că merge spre bine. Momentan doarme, se odihneşte. A stat până mai târziu, a mai vorbit la telefon…', a declarat tatăl Danielei Crudu pentru spynews.ro.

De la ce a început scandalul

După informațiile apărute în presă, iubitul Danielei Crudu ar fi bătut-o din cauza banilor. Ana, sora Danielei Crudu, a declarat că nici nu se pune problema de așa ceva, iar motivul pentru care s-ar fi ajuns la bătaie ar fi fost gelozia.

„Nu este adevărat. Banii i-a luat acum. Nici nu ştiam unde sunt. Daniela, nici ea. Când am intrat, am văzut unde îi pusese. A zis că nu-i lipseşte nimic. De la bani sub nicio formă! Şi-a luat toţi banii, lucrurile, actele. (…) Ea spune că nu ştie de ce. Probabil, şi eu aşa sunt sigură, din cauza geloziei. Toată lumea voia să vină la ea la club să facă poze… Probabil nu a înţeles, băutura… Aceasta este părerea mea. Daniela mi-a spus că de la nimic!”, a declarat Ana Crudu.

Daniela Crudu nu vrea să depună plângere penală

Deși a bătut-o până a băgat-o în spital, Daniela Crudu nu vrea să depună plângere penală împotriva iubitului ei. Vedeta nu ar vrea să-i facă rău, însă a cerut ordine de restricție.

„Ea nu vrea să depună plângere pentru că nu vrea să îi facă rău. Să plece şi să o lase în pace… Nu se teme pentru viaţa ei, dar este îngrijorată în privinţa siguranţei. De aceea a făcut şi acel ordin de restricţie”, a mai declarat sora Danielei Crudu.

Cu ce traumatisme s-a ales Daniela Crudu

Sora Danielei Crudu a vorbit și despre starea de sănătate a vedetei. Se pare că fosta asistentă a lui Capatos are lovituri la nivelul feței și o fisură nazală. Deși s-a spus că vedeta ar avea nevoie de intervenție chirurgicală, Ana Crudu a spus că nu a avut loc nicio operație.

„La nivelul corpului nu a lovit-o. Doar la faţă. Are ochiul şi nasul umflate şi vinete, n-are fisură craniană, ci nazală. La corp nu are nimic. Nu a fost supusă niciunei intervenţii chirurgicale. A fost externată imediat după ce i-au fost acordate îngrijiri”, a mai spus Ana Crudu.

Sora Danielei Crudu i-a făcut bagajele iubitului vedetei

După ce a aflat de sora ei, Ana Crudu a fost cea care i-a făcut bagajele și l-a dat afară din casă pe iubitul vedetei. Croatul a fost nevoit să se întoarcă în casa Danielei Crudu pentru a-și lua restul lucrurilor, însă a fost însoțit de polițiști din cauza ordinului de restricție.

Daniela Crudu a fost cea care a sunat la 112, la 5 dimineața, unde a cerut ajutor medical. Vedeta tocmai ce se întorsese din oraș cu iubitul ei.

Cine este iubitul Danielei Crudu

De mai bine de un an, Daniela Crudu avea o relație cu Seco Dubravko. Vedeta a postat recent primele fotografii cu ei, însă a preferat să-i ascundă fața croatului.

După ce a fost bătută, Daniela Crudu a luat decizia de a se despărți de iubitul ei, așa cum era și normal. Seco Dubravko a căutat-o pe vedetă în speranța că se vor împăca, însă ea nu vrea să mai audă sub nicio formă de el

Citește și: Daniela Crudu, primele imagini cu noul iubit. Cine este cel cu care se iubește fosta asistentă TV

FOTO: Facebook, Spynews

Daniela Crudu bătută de iubitDaniela Crudu bătută de iubit
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton