Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, dezvăluiri din culise. Tot ce nu se vede la TV

 Laciu Andreea
.

Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor de anul acesta, se bucură din plin de experiența din Republica Dominicană. Chiar dacă este departe de familie și de iubita lui, încearcă să fie trup și suflet alături de echipa Kanal D și de concurenții din cele două echipe: Faimoșii și Războinicii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă rolul lui pare unul simplu, iar casa în care locuiește nu se compară cu felul în care dorm concurenții în junglă, nu este deloc ușor să fii prezentatorul Survivor. Chiar și el trebuie să se mențină într-o condiție fizică de invidiat, pentru a ține pasul cu ceilalți.

„E foarte importantă respirația pentru că altfel nu te poți ține după concurenți care sunt extrem de buni. Este partea din antrenamentul pe care îl fac aici în Republica Dominicană, te ajută marea, curenții și da, trebuie să fiu în stare să le țîn piept și eu, indirect, concurenților noștri.

Trebuie să fiu cel puțin la fel de agil că să pot comenta pentru voi acasă, folosesc toate mijloacele, aer, apă, curenți, soare că să mă mențin în formă',a spus omul de televiziune, într-un interviu pentru Kanal D, conform wowbiz.ro.

casa-daniel-pavel-1casa-daniel-pavel-1

Daniel Pavel de la Survivor, dezvăluiri din culise

Se pare că cel mai greu lucru de suportat în Republica Dominicană pentru Daniel este dorul de familie. Chiar și ala, conexiunea la internet îl ajută să țină constant legătura cu cei dragi.

„Cel mai dor îmi este de tripleta mea, iubita mea, băiatul meu care este cu mama lui, de tatăl meu care este în vârstă și care este împreună cu sora și fratele meu în București.Fratele meu este instructor de fitness și îmi dă sfaturi, sora mea e cu nepoții. Mi-e dor de toți în aceeași măsură', a declarat Daniel Pavel.

Citește și: Ce mănâncă prezentatorul Survivor, în timp ce concurenții mor de foame

Citește și: Majda a suferit o operație și și își riscă sănătatea la Survivor: „Am avertizat-o să…'

Citește și: Zannidache de la Survior, o viață de coșmar, la orfelinat: „Era ca o pușcărie, bătaie, pedepse…'

Citește și: Cum arată casa din Republica Dominicană în care locuiește Daniel Pavel, prezentatorul Survivor

Ce a recunoscut acum Daniel Pavel despre iubita lui

Se pare că Daniel Pavel, prezentatorul Survivor trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui, Marina Ghilețchi. Conform descrierii de pe Instagram, Marina este pasionată de yoga, o persoană introvertită și o perfecționistă haotică, ce adoră plantele, ne informează kanald.ro.

„Desigur, de iubita mea, încep cu ea și termin cu ea, e foarte greu pentru că ai acel set de intimități pe care la depărtare nu le ai. Îmi aduc aminte de vremea când eram ofițer de marina, marea, e iată, din nou prietena mea, misiunea mea acum este Survivor România 2021 și sunt foarte fericit că sunt aici.

Îmi aduc aminte că acum 20 de ani când străbăteam marile astea, i-am trimis o scrisoare mamei care a făcut trei săptămâni de aici până în București, acum în trei minute ești pe Skype cu trei oameni o dată. Tatăl meu are mobil de câțiva ani, are 84 de ani și prin sora mea reușesc să mă conectez cu el', a adăugat Daniel Pavel, pentru sursa citată anterior.

Cine este Daniel Pavel, noul prezentator Survivor

Daniel Pavel are o experiență de 12 ani în media, după ce a renunțat la cariera de ofițer în marina comercială și a trecut la carieră în radio și TV.

El a fost prezentator al emisiunii Business On Air, la Radio France Internaţional, program ce a fost şi premiat de CNA în 2015, şi a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 că prezentator al unei emisiuni săptămânale. Daniel Pavel a fost redactor şef al Penny FM. A plecat în Republica Dominicană din Viena, acolo unde locuia de ceva vreme.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton