Dani Oțil, vizibil emoționat la întâlnirea cu Mihai Neșu, în platoul emisiunii: „Nod în gât”

 Borcilă Andreea
.

Dani Oțil, vizibil emoționat la întâlnirea cu Mihai Neșu, în platoul emisiunii. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a rămas profund impresionat de povestea fostului fotbalist, dar mai ales de obiectivul pe care acesta și l-a propus. Mihai Neșu a vorbit despre construirea unui complex de recuperare pentru copiii cu dizabilități. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În ediția din 13 aprilie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, a fost invitat Mihai Neșu. Prezentatorul tv a rămas profund mișcat de povestea de viață a fostului fotbalist român. Imediat după întâlnirea emoționantă, din platoul emisiunii, Dani Oțil a ținut să posteze un mesaj pe rețelele sociale, alături de o fotografie. 

dani otil si mihai nesu 2dani otil si mihai nesu 2

Mihai Neșu a anunțat, în direct la matinal, despre construcția Complexului de Recuperare pentru Copiii cu Dizabilități Neuromotorii Sfântul Nectarie, de lângă Oradea, orașul unde s-a născut. Fostul sportiv a suferit el însuși o accidentare acum 11 ani, care i-a schimbat complet viața. Mihai Neșu este și fondatorul fundației cu același nume, care ajută copiii români cu dizabilități. 

Citește și: Gigi Becali, gest impresionant pentru Mihai Neșu:”I-a luat o mașină nouă”

Citește și: Mihai Neșu, mărturisiri dureroase la 10 ani de la accidentul care l-a paralizat:„Am tot căutat să înțeleg de ce mai trăiesc'

Citește și: Anamaria Prodan, declarație neașteptată despre Laurențiu Reghecampf:„Tot la noi o să se întoarcă'

Citește și: Monica Gabor și Mr. Pink, primele imagini împreună, după zvonurile că s-au despărțit.Cum s-au fotografiat în avionul privat

Dani Oțil, vizibil emoționat la întâlnirea cu Mihai Neșu, în platoul emisiunii

Prezentatorul de la Neatza este mereu activ pe rețelele sociale, ocazie în care a postat și de această dată un mesaj fanilor. După întâlnirea cu Mihai Neșu, Dani Oțil a publicat pe pagina sa de Facebook câteva cuvinte, care i-a surprins pe internauți: 

„Unele interviuri îți pun nod în gât. Sunt greu de dus. Nu contează… Atâta timp cât Mihai Neșu termină un proiect care va schimba mult România', a scris Dani Oțil în social media. 

Este vorba despre Complexul de Recuperare pentru Copiii cu Dizabilități Neuromotorii Sfântul Nectarie, de lângă Oradea, orașul unde s-a născut. S-a apucat de construcție din data de 2 iunie, anul trecut, fiind un proiect în care a investit 2 milioane de euro. Odată cu scumpirile, fostul sportiv a mai adus bani pentru a putea continua șantierul. 

Povestea impresionantă a lui Mihai Neșu 

Mihai Neșu, în vârstă de 39 de ani, s-a accidentat grav pe 10 mai 2011,  la unul dintre antrenamentele celor de la FC Utrecht. Medicii l-au diagnosticat pe sportiv cu fractură de vertebră cervicală și a fost operat imediat. Fostul sportiv a început treptat să vorbească, iar odată cu tratamentele de recuperare, Mihai Neșu a reușit să-și recapete controlul asupra ambelor mâini.

Ce s-a întâmplat cu fosta soție a lui Mihai Neșu 

Maria, fosta soție a lui Mihai Neșu, a plecat în America, unde locuia fratele său şi l-a lăsat pe Mihai în grija unei alte Maria, directorul executiv al fundaţeiei lui Neşu, care colaborează de câţiva ani cu fostul fotbalist. De altfel, mulţi apropiaţi spun că ea este mereu alaturi de fostul sportiv şi îl susţine total.

Maria Gherman a revenit la numele ei de fată dinainte de căsătorie. Ea şi-a refăcut viaţa la trei ani de la divorţ, alături de un afacerist din Oradea şi are o viaţă discretă, departe de ochii presei. Printre altele, tânăra este designer de încălţăminte.

Maria şi Mihai s-au cunoscut în anul 2000 şi în 2006 s-au căsătorit, iar după alţi şase ani au divorţat.

Sursă foto: arhivă, Facebook, capturi YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton