Nu se mai ascund! Dani Oțil s-a afișat la braț cu noua iubită, în Capitală. Cât de îndrăgostiți sunt cei doi

 Pirvu Cristina
.

Dani Oțil s-a afișat la braț cu noua iubită. De luni de zile, cei doi trăiesc o poveste de dragoste departe de ochii curioșilor. Acum nu s-au mai ferit și au apărut împreună, în București. Pare că sunt mai îndrăgostiți ca niciodată!

Foarte discreți în ceea ce privește viața personală, Dani Oțil și Gabriela își trăiesc iubirea intens. La începutul acestui an s-a aflat că cei doi formează un cuplu. Ar fi fost în vacanță împreună, la mii de kilometri distanță de România. Până acum, nu au oferit presei niciun detaliu despre relația lor. Sunt împreună de câteva luni, dar sunt foarte dicreți.

Iată că acum nu s-au mai ferit și au apărut împreună, în centrul Bucureștiului. În jurul lor erau o mulțime de turiști, de petrecăreți.

Conform Spynews,  Dani Oțil și pe iubita lui se plimbau romantic la ceas de seară pe străzile din Centrul Vechi și, chiar dacă au zăbovit ceva timp în căutarea unui restaurant, nu i-a deranjat foarte mult pentru că păreau foarte fericiți că petrec timpul împreună. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se țineau de mână în văzul tutror semn că nu își mai ascund sentimentele.

Dani Otil si iubita GabrielaDani Otil si iubita Gabriela

Iubita lui Dani Oțil a venit în emisiunea lui. Cum a reacționat prezentatorul TV când a văzut-o

Scumpi la vedere și mai ales împreună, Dani Oțil a avut parte de o ‘surpriză’ în această dimineață când s-a trezit cu femeia care îi este parteneră de viață, chiar în platoul emisiunii de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’. Gabriela Prisăcariu a purtat ținute foarte sexy, iar prezentatorul TV a privit-o foarte atent.

Când a văzut-o atât de sexy, Dani Oțil și-a pus mâna la ochi și apoi mâna pe cap. Prezentatorul TV a ieșit din platoul și a privit-o de la distanță. Gabriela Prisăcariu a zâmbit în timp ce iubitul ei începuse să urle precum un lup.

Foto: Spynews, Colaj. Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton