Dani Oţil încă nu a uitat-o pe Mihaela Rădulescu și a amintit de ea la emisiunea lui: "Nu știu dacă mă sună cu prefix de Franța sau de Pro TV"

 Radulescu Ruxandra
.

Dani Oţil încă nu a uitat-o pe Mihaela Rădulescu. Dani Oțil are o familie frumoasă alături de soția Gabriela Prisăcariu și fiul lor. În urmă cu mai mulți ani, prezentatorul matinalului „Neața” de la Antena 1 a avut o relație tumultoasă cu Mihaela Rădulescu, cei doi afișându-se adesea în ipostaze tandre pe social-media. Se pare că Dani Oțil nu o poate da uitării pe fosta sa iubită, fapt pe care l-a făcut cunoscut chiar în cadrul emisiunii pe care o găzduiește alături de colegul său, Răzvan Simion.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vreme de șase ani, Dani Oțil a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Mihaela Rădulescu, care s-a sfârșit în 2014. Relația a fost una dintre cele mai mediatizate din showbiz-ul românesc, fapt datorat și diferenței de vârstă, Dani fiind cu 11 ani mai tânăr decât Mihaela. Despărțirea dintre prezentatorul TV și Mihaela Rădulescu a avut loc în termeni civilizați și fiecare a luat-o pe drumul său. Dani Oțil este în prezent căsătorit cu Gabriela Prisăcariu și au un fiu împreună. Totuși Oțil nu o poate uita pe Mihaela Rădulescu și nu s-a putut să nu o menționeze în cadrul matinalului pe care îl prezintă.

images-7-1images-7-1

Dani Oţil încă nu a uitat-o pe Mihaela Rădulescu și a amintit de ea la emisiunea lui

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format timp de șase ani un cuplul destul de controversat pentru vremea aceea, datorită diferenței de vârstă dintre cei doi. Mihaela era recunoscută drept o personalitate în lumea televiziunii, fusese căsătorită de două ori cu bărbați cu bărbați cu un statut social solid și avea un fiu. Totuși cuplul Dani Oțil – Mihaela Rădulescu a durat șase ani. Între timp, Dani Oțil și-a consolidat cariera și s-a construit o familie alături de Gabriela Prisăcariu, cei doi având împreună un fiu. Totuși Dani Oțil nu o poate uita pe Mihaela Rădulescu, fapt pe care l-a demonstrat în cadrul matinalului, atunci când au fost difuzate imagini de arhivă din cei 28 de ani ai postului Antena 1.

Citește și: De ce Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut nunta înainte de a deveni părinți:„Cine a mai văzut mireasă în luna a 9-a?’

Citește și: Cum este relația dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, după 9 ani:'Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru

Citește și: Leo de la Strehaia a suferit un accident vascular cerebral în închisoare. Mesajul mamei sale: „Să vă rugați pentru copilul meu! Au zis medicii că…'

Oțil nu s-a putut abține să nu o aducă în vorbă pe Mihaela Rădulescu și să facă aluzie la relația pe care au avut-o.

„Cu Duminica în familie de ce nu ați pus imagini? Nu știu dacă mă sună cu prefix de Franța sau de Pro TV', a spus prezentatorul de la Antena 1.

„Te mai ceartă și acum?', i-a dat replica Florin Ristei.

„Hai că ai stricat totul!” i-a atras atenția Răzvan Simion, când Oțil a menționat numele postului concurent.

Dani Oțil a invitat-o la nunta sa pe Mihaela Rădulescu?

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu s-au despărțit în 2014, după o relație care a durat șase ani. La puțin timp, Mihaela Rădulescu a fost văzută în compania lui Felix Baumgartner, cel care îi este iubit în prezent, cei doi stabilindu-se în Monaco. După ruptura de Mihaela Rădulescu, Oțil a menționat că este împăcat cu faptul că fosta parteneră și-a găsit o nouă dragoste, deși încă mai suferă din cauza despărțirii. Prezentatorul a precizat că Mihaela Rădulescu a avut un impact foarte puternic asupra vieții lui și că a avut foarte multe de învățat de la aceasta, de-a lungul celor șase ani, cât au fost împreună. La acel moment, în 2014, Dani Oțil chiar i-a promis Mihaelei Rădulescu că o va chema la nunta lui.

Citește și: La 46 de ani, Alicia Silverstone a pozat goală pentru organizația PETA: „Niciodată nu m-am dezbrăcat în filme”

„Doare tare neimplinirea noastra, dar ma mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul sa fie prima. Soarta si-a intors privirea, in sfarsit si catre ea. Merita din plin. Mi-a oferit cei mai frumosi ani. A renuntat la mai multe lucruri decat va imaginati ca sa imi fie lipita. Si mi-a fost. Raman cu numele ei tatuat pe captuseala pielii. Raman cu cele mai frumoase vacante. Raman cu cele mai intense trairi. Dupa sase ani langa „doamna mea' arat altfel… vorbesc, calatoresc, ajut, ma implic, muncesc altfel… m-a facut alt om, dar mai important, alt barbat. Femeia care imi va purta inelul pe deget sau copiii in pantece va avea de ce sa ii multumeasca. Uite de asta, prima invitatie la nunta mea(cu cine s-o califica), e scrisa in alb, pe numele Mihaelei.” a afirmat Dani Oțil în urmă cu ceva ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton