Ce a zis Dani Oțil despre Răzvan Simion și Lidia Buble, în emisiune: „Păi stai, mă! A fost...”

 Sutiu Theodora
.

Ce a zis Dani Oțil despre Răzvan Simion și Lidia Buble. Proaspătul tătic a glumit din nou pe seara relației pe care a avut-o colegului lui Răzvan Simion cu Lidia Buble, cea care concurează la Asia Express, alături de sora sa, Estera. Totul s-a întâmplat în cadrul ultimei ediții a matinalului pe care cei doi îl prezintă împreună, la Antena 1.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce a zis Dani Oțil despre Răzvan Simion și Lidia Buble. Deși relația dintre prezentatorul TV și artistă s-a terminat acum mult timp, Răzvan Simion nu scapă nici acum de glumele colegilor de la Neatza.

razvan-5-1razvan-5-1

Ce a zis Dani Oțil despre Răzvan Simion și Lidia Buble. Astfel, potrivit tradiției Dani Oțil a mai „scăpat' o aluzie sau o glumă la adresa celor doi. O discuție banală între cei doi s-a lăsat cu glume în timpul emisiunii.

Ce a zis Dani Oțil despre Răzvan Simion și Lidia Buble. Ce glumă a făcut proaspătul tătic

Ce a zis Dani Oțil despre Răzvan Simion și Lidia Buble. În centrul atenției fiind și Cuza de la Noaptea Târziu și Lidia Buble, ambii concurenți la Asia Express. Remarca a plecat tocmai de la competiție.

Ramona Olaru: „Ascultă de mine, am fost cel mai aproape de Asia Express, direct sau indirect (n.r. făcând aluzie la Cuza de la 'Noaptea Târziu')'

Dani Oțil: 'Păi stai, mă, Răzvan a fost în pat cu ‘Asia Express (n.r. făcând aluzie la Lidia Buble)'

Citește și: Dovada că Lidia Buble și actorul Harlys Becerra sunt într-o relație

Citește și: Răzvan Simion, moment stânjenitor. Ce a spus un invitat despre el și Lidia Buble

Citește și: Cum arată acum Diana Georgescu, fosta iubită a lui Connect-R

Citește și: Alexandra Ungureanu, în lacrimi la Asia Express, pentru mama ei

De ce merge Lidia Buble în misiunile Asia Express cu o păpușă cheală

În majoritatea interviurilor pe care Lidia Buble le oferă în cadrul emisiunii „Asia Express’, aceasta ține în mână o păpușă fără păr.

Cântăreața a povestit de mai multe ori că are acasă o colecție absolut impresionantă de păpuși Barbie, printre care și pe aceasta.

Mai mult decât atât, Lidia a menționat că nu a putut pleca într-o asemenea aventură fără un talisman norocos.

Prin urmare, din toate păpușile sale, Lidia a ales-o fix pe cea cheală. Motivul? Acest talisman îi va aduce noroc pe parcursul competiției Asia Express.

Deși este obiectul său norocos, păpușa fără păr apare câteodată și în interviurile susținute de Cuza și Emi, cei doi încercând să îi fure norocul Lidiei.

Lidia Buble de la Asia Express, relație cu Răzvan Simion

Cine este Lidia Buble de la Asia Express. Lidia Buble și Răzvan Simion au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de cinci ani de zile.

Relația celor doi a început în anul 2015, însă, în urmă cu un an, s-au despărțit. Răzvan Simion a fost cel care a anunțat despărțirea de Lidia Buble.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine.

Am învățat să îi iert pe ceilalți pt că mi au oferit prea mult ori prea puțîn dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac.

Au fost ani în care m am ferit de iubire că de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi a fost oxigen.

Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit’, a scris atunci Răzvan Simion pe rețelele sociale.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton