Dani Oțil a sunat la 112 din cauza unui atac de panică: "Am crezut că mor"

 Dumitrache Laura
.

Dani Oțil a trecut prin momente cumplite în urmă cu ceva timp. Prezentatorul tv a fost nevoit să sune la ambulanță după ce a făcut un atac de panică. Soțul Gabrielei Prisăcariu a povestit în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Răzvan Simion despre momentele când a avut nevoie de intervenția medicilor. Ce i-a spus medicul care s-a ocupat de el?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil a povestit în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1, care a fost unul dintre cele două momente din viața sa când a solicitat ajutorul medicilor. Prezentatorul tv și-a adus aminte de ziua în care a făcut un atac de panică și a avut nevoie de intervenția doctorilor.

Dani OtilDani Otil

Prezentatorul tv a povestit că a trăit clipe de groază și că nu știa ce să facă. Dani Oțil a declarat că a crezut că va muri în acel moment și era pregătit să le trimită mesaje de adio apropiaților. Din fericire, vedeta tv a sunat la 112, iar medicii l-au calmat.

Citește și: Cu ce îi este Delia datoare lui Dani Oțil:„Este cel mai bogat artist din România și cu toate acestea…'

Citește și: Răzvan Simion și Dani Oțil, schimb de replici neașteptat, în direct, la TV:„Nu ți-e, mă, rușine? Te-am dus în spate atâția ani…'

Citește și: Sanda Ladoși, membră a juriului, reacție după scandalul de la Eurovision 2022:”Șase țări au fost blocate ca să câștige Ucraina. Asta e viziunea mea, că s-a dorit ca Ucraina să câștige”

Citește și: Cum a aflat Manuela Hărăbor că fiul ei are autism:„S-a întâmplat ceva în luna a 10-a. Nici medicii nu îi găseau un diagnostic'

Dani Oțil a făcut atac de panică

Dani Oțil a povestit în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Răzvan Simion, la Antena 1, despre cele două momente din viața sa când a avut nevoie de ajutorul medicilor. În urmă cu câțiva ani, prezentatorul tv a făcut atac de panică. Extrem de panicat, Dani a crezut că acelea vor fi ultimele clipe din viața sa. Mai mult, acesta s-a gândit să le trimită mesaje de rămas bun apropiaților.

„Eu nu am chemat decât de două ori în viața mea salvarea. O dată pentru că din motive sufletești am crezut că mor. Îmi aduc aminte și de episod.M-am trezit într-un atac de panică. Eram suprantrenat, îmi bătea inima atât de tare în piept că aveam impresia că o să mor', a povestit acesta în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil i-a cerut ajutorul lui Răzvan Simion

Dani a povestit că s-a speriat și mai tare după ce și-a dat seama că nu avea o persoană căreia să îi spună rămas bun. Pentru că era vecin cu Răzvan Simion, acesta a mers repede la el acasă pentru a-i spune că nu se simte bine. Ei bine, colegul său de platou se certa cu fosta soție.

„M-am uitat la telefon, am vrut să dau acel mesaj ‘Băi, mă duc, să le spun măcar unde am ascuns galbenii și mi-am dat seama că nu am de la cine să îmi iau rămas bun.

M-a apucat panica și mai tare. Am mers la vecinul Răzvan care se certa cu soția pe terasa de alături. Mergeam către colegul Răzvan să îi spun ‘Băi, mor, să scrii ceva frumos pe cruce ', a mai povestit Dani.

Dani a sunat la 112 pentru a primit ajutor din partea medicilor

Pentru că nu reușea să se liniștească, Dani Oțil a sunat la 112 pentru a cere intervenția medicilor. La scurt timp după ce a ajuns ambulanța, paramedicii care l-au consultat i-au spus că nu este în pericol. Aceștia i-au făcut un EKG și i-au spus să stea liniștit pentru că nu are nimic grav.

Chiar și așa, prezentatorul tv nu poate uita acele clipe de groază în care a crezut că se va întâmpla ceva rău. „A venit doamna de la salvare, mi-a făcut un EKG. Mi-a zis ‘N-aveți nici pe dracu domnul Dani ', a concluzionat prezentatorul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton