Ce interdicție a primit Dana Săvuică după operația de hernie de disc: "Era să îmi paralizeze piciorul dacă nu..."

 Raiciu Adriana
.

Dana Săvuica a fost operată de urgență, în urmă cu doar o lună. Vedeta a căzut în casă și nu s-a mai putut ridica. După ce a ajuns la spital, medicii au descoperit că femeia de afaceri avea hernie de disc. În cadrul unui interviu, a vorbit acum despre cum se simte, dar și ce interdicție a primit de la cadrele medicale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar o lună, Dana Săvuică a trăit clipe de coșmar. Vedeta a căzut în baie și nu s-a mai putut ridica. Se simțea atât de rău încât a început să țipe și să dea cu pumnii în pereți. Deși simțea că are dureri de ceva timp, nu s-a gândit vreo secundă că o să ajungă la operație. Din păcate, în momentul în care a ajuns la spital, medicii i-au spus că trebuie să intre imediat în sala de operație.

272440452_10158395617131615_548226218858996368_n272440452_10158395617131615_548226218858996368_n

Au trecut mai bine de patru săptămâni de atunci, iar fostul model a vorbit acum despre starea ei de sănătate, dar și ce interdicție a primit după intervenția suferită.

Citește și: Intervenția estetică pe care și-a făcut-o Dana Săvuică la genunchi, înainde de a împlini 50 de ani. „Apăruseră niște riduri, care arătau foarte urât!

Citește și: Câți bani a primit Dana Săvuică pentru pozele din PLAYBOY. Suma îi ajungea pentru o casă

Citește și: Horia Brenciu, totul despre debutul în televiziune, de acum 28 de ani:„Avusesem deja o primă meserie, cea de curier, și experiența mea era egală cu zero’/ EXCLUSIV

Citește și: Carmen Brumă, despre secretul relației de 20 de ani cu Mircea Badea:„Nu e ca la diete, unde toată lumea slăbește cu piept de pui’

Ce interdicție a primit Dana Săvuică după operația de hernie de disc

Recuperarea după operația de hernie de disc este destul de grea. În plus, Dana Săvuică se pare că a trebuit să renunțe la pantofii cu toc, întrucât i-a fost interzis de medici.

Pe la diferite evenimente, femeia de afaceri susține că reușește să stea o oră încâlțată, iar apoi se schimbă fie în balerini, fie în pantofi sport.

'Era cât pe aici să îmi paralizeze piciorul dacă nu mă operam.Îți ia foarte mult timp să te recuperezi. De obicei, între 6 luni și un an durează recuperarea, depinde de organism.

Nu mai am voie să port tocuri, doar pantofi sport, balerini. Doar la evenimente mai port, dar tocuri mici, de 3 sau 5 cm, și stau cel mult o oră încălțată', a spus vedeta, pentru click.ro.

Totodată, este nevoită să facă sport în această perioadă. Astfel, vedeta a început să meargă la înot, sport pe care l-a practicat în copilărie, dar face și recuperare de două ori pe săptămână.

'Înotul l-am practicat din copilărie și știu toate stilurile, dar a reintrat în viața mea, pentru că trebuia să îmi fac timp pentru mine și a fost recomandarea medicului, cel care m-a operat de o hernie de disc foarte urâtă la ultimele verterbe…

Din ianuarie fac recuperare de două ori pe săptămână, este un pachet personalizat realizat de specialiști. Am efectuat până acum peste 20 de ședințe.

Am învățat ce exerciții să fac pentru nervul sciatic și pentru coloană și le mai fac și acasă. O parte le fac la clinică, apoi acasă', a declarat Dana Săvuică, potrivit sursei menționate anterior.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton