Dana Rogoz, panicată înainte să nască. Actrița va deveni mamă peste câteva zile. „Dacă m-aş infecta până la naşterea ta, cum oare aş putea eu rezista”

 Lixandru Livia
.

Dana Rogoz va deveni pentru a doua oară mama, peste doar câteva zile. Actrița a decis să nască prin cezariană și așteaptă cu nerăbdare să își țină fetița în brațe.

92350850_2837940669607792_6956637230311931904_o92350850_2837940669607792_6956637230311931904_o

Cu toate astea, vedeta se teme de infectarea cu coronavirus și mărturisește că nu știe cum va face față situației, în cazul în care se va întâmpla.

„Dacă m-aş infecta până la naşterea ta, cum oare aş putea eu rezista stand în altă camera decât ţine? Cum să nu pot eu să te pup şi să te miros şi să te strâng la pieptul meu fără nicio teamă?! Cum?!', a scris vedeta pe blogul personal.

După ce s-a consultat cu medicul, Dana Rogoz a decis să nască prin cezariană. Încerc aşadar să îmi imaginez cum vom fi doar noi două în primele tale 3 zile de viaţă, în salonul unui spital, chiar imediat după ceea ce se anunţă a fi vârful epidemiei de coronavirus în România. Ştii, după cezariană nu voi fi în cea mai bună formă fizică, şi sper din tot sufletul să mă descurc, să pot avea grijă de tine cât mai repede şi fără alt ajutor. O să îmi lipsească mult tatăl tău în acele momente, ştiu deja', a mai scris actrița.

Dana Rogoz iese din casă doar atunci când merge la spital, pentru consult. Trebuie neapărat să rămânem sănătoase! De aceea nu ieşim din casă decât pentru a merge la medic. Chiar acum câteva zile am trecut pentru prima oară prin cortul de triaj înainte să întru în spital. Doamne, ce ciudat a devenit dintr-odată totul! La început aveam foarte puternică senzaţia că e un vis, din care cineva mă va trezi. Căci nu se poate să ni se schimbe tuturor viaţă peste noapte', a încheiat Dana Rogoz.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton