Dana Rogoz, cu abdomenul perfect plat, la o săptămână după ce a născut! "E clar că e vorba de... mult noroc"

 Oana Pantazi
.

Pe 20 mai, Dana Rogoz a devenit mamă pentru a doua oară și, la doar o săptămână de la eveniment, vedeta arată ca și cum nu ar fi fost niciodată însărcinată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Acum o săptămână, Dana Rogoz devenea mamă pentru a doua oară, în niște condiții complet neobișnuite… În contextul pandemiei de coronavirus, vedeta nu a putut primi vizite, iar soțul și fiul ei i-au făcut bezele din stradă proaspetei mămici. Din fericire, atât proaspăta mamă, cât și fetița sunt bine, iar acum micuța Lia Elena este alături de familia ei.

„Azi (n. red. miercuri) Lia Elena a împlinit o săptămână de viață. Ce vârstă frumoasă: o săptămână! Ce zile de fericire pentru familia noastră! Nu îmi lipsește nimic, am tot ce îmi doresc. Acum câteva luni mă gândeam cum o să facem față singuri situației, fără bonă, fără bunici, fără alt ajutor. Iar azi mă gândeam că nu mi-aș fi dorit nicio secundă să fie altcineva în casă cu noi, care să mă ajute cu fetița. Sunt ca o cățelușă, care nu ar lăsa pe nimeni să se apropie de puiul ei. E minunat așa cum s-au așezat toate până la urmă de la sine”, a scris Dana Rogoz pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Ce pensie are Ion Caramitru. Actorul a strâns o avere impresionantă, alături de soția lui, actriță de meserie

„Și eu mai am kilograme de dat jos”

Mai mult, la doar o săptămână de la naștere, Dana arată ca și cum nu ar fi purtat vreodată o sarcină! Vedeta și-a uimit fanii de pe contul de socializare cu o fotografie în care le arată abdomenul perfect plat, deși, paradoxal, susține că mai are de dat jos niște kilograme…

„Nu am vrut să vorbesc toată sarcina mea despre kilograme, tocmai pentru a evita o presiune suplimentară pe mame când vine vorba despre acest subiect. Și eu mai am kilograme de dat jos, și la mine zona din dreptul operației e încă inflamată. Iar faptul că am o recuperare ușoară și că uterul s-a retras așa (ca la Vlad) ține în primul rând de niște gene bune, de felul meu de a fi”.

Ce reguli a respectat Dana Rogoz în timpul sarcinii

Chiar dacă are un metabolism demn de invidiat și a recunoscut că nu a ținut diete și nici nu s-a înfometat, Dana Rogoz a subliniat faptul că a respectat totuși niște reguli pe parcursul sarcinii.

„Dacă aș fi postat aceste poze mai târziu, aș fi trezit probabil bănuiala că m-am înfometat, că am ținut regim (ceea ce nu recomand niciunei mame imediat după naștere, mai ales dacă alăptează). Dar pentru că așa am ieșit din maternitate, e clar că e vorba de… mult noroc. În privat primesc foarte multe întrebări legate de regimul meu în timpul sarcinii și singurele reguli de care am ținut cont au fost: să nu fac excese, să nu sar mese și să încerc să mănânc cât mai variat și sănătos”, a explicat Dana.

Dana-Rogoz-1-1-1Dana-Rogoz-1-1-1

„Nu vă comparați cu nimeni!”

Dat fiind că, evident, ea este o excepție (dacă vă amintiți, la fel a arătat și la prima naștere), Dana Rogoz a ținut să le încurajeze pe viitoarele mămici, subliniind că singurul lucru important este să se bucure de momentul special pe care îl trăiesc.

Citește și: Jojo și Liviu Vârciu, colegi la Te cunosc de undeva. În trecut au fost la un pas de căsătorie, apoi s-au despărțit cu scandal

„Așadar, vă rog din suflet să nu vă comparați cu nimeni, să nu vă stresați cu subiectul greutății imediat după naștere. Fiecare are ritmul ei natural de revenire, de recuperare. Bucurați-vă cât mai mult de etapa aceasta de bebelușeală, de primele grimase, de primele băi seara, de tot… căci fiind la al doilea copil știu cât de repede trec”, a conchis Dana Rogoz.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton