Dana Rogoz, apariție de senzație pe covorul roșu de la Cannes 2023: "E un vis ce trăiesc". Cât costă rochia roșie pe care a purtat-o la Festivalul de Film

 Dumitrache Laura
.

Dana Rogoz, apariție de senzație pe covorul roșu de la Cannes 2023. Dana Rogoz a reușit să impresioneze cu apariția ei la Festivalul de Film de la Cannes 2023. Actrița româncă a fost invitată la premiera filmului Firebrand, regizat de Karim Ainouz. Dana Rogoz a purtat o rochie senzațională, realizată în atelierele Chotronette, la care actrița a mai apelat în trecut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dana Rogoz, apariție de senzație pe covorul roșu de la Cannes 2023. Dana Rogoz se numără printre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară, În vârstă de 37 de ani, Dana Rogoz a impresionat cu apariția ei la Cannes 2023. În urmă cu două zile, celebra actriță a pășit pe covorul roșu și a atras toate privirile cu ținuta sa. Vedeta a purtat tinuța Chotronette.

dana rogoz cannesdana rogoz cannes

Dana Rogoz s-a numărat printre actrițele internaționale care au pășit la ediția de anul acesta a Festivalului de Film de la Cannes. După distribuția filmului „Mo, regizat și produs de Radu Dragomir, soțul Danei Rogoz, cei doi au avut mare succes, mai ales pe plan internațional. Numele Danei Rogoz a devenit mult mai sonor.

Citește și: Ce ținută a purtat Mădălina Ghenea la premiera filmului cu Leonardo DiCaprio și Robert de Niro de la Cannes. Actrița a întors toate capetele

Citește și:Ce confesiuni intime a făcut Johhny Depp la Cannes, la premiera filmului „Jeanne du Barry”: „Mi-a plăcut că poate să-și arate slăbiciunea și să spună…”

Citește și:Cezara Munteanu, tânăra actriță care a făcut furori la Cannes, trăiește o iubire demnă de film: „I-am reproșat că nu mi-a dat atenție”

Citește și:Ce vedete internaționale a machiat Alexandru Abagiu. A lucrat 10 ani în culisele Festivalului Internaţional de Film de la Cannes

Dana Rogoz, apariție de senzație pe covorul roșu de la Cannes 2023

Dana Rogoz, în vârstă de 37 de ani, trăiește una dintre cele mai frumoase momente din viața sa. Actrița și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes 2023, unde a îmbrăcat o rochie roșie, cu trenă, marca Chotronette. Potrivit site-ului brand-ului, rochia costă 7.550 de lei. Dana Rogoz a asortat ținuta cu o pereche de cercei strălucitori, iar părul l-a avut prins într-un coc la spate. Vedeta a fost extrem de fericită și s-a bucurat de aceste momente.

„O imensă bucurie să fiu invitată la Festivalul de Film de la Cannes, să pășesc pe covorul roșu la premiera filmului Firebrand, să fiu înconjurată de atât de mulți artiști valoroși, de oameni cu care împărtășesc aceeași pasiune, aceeași iubire pentru cinema, și să reprezint România în calitate de brand ambassador Campari. E un vis ce trăiesc!', a scris Dana Rogoz pe Facebook.

Fanii actriței au fost surprinși de apariția actriței la Cannes și au felicitat-o pentru ținuta sa.„Felicitări! Strălucești și transmiți bucurie și speranță! Felicitări pentru că ai purtat un brand românesc căci rochia te îmbracă de minune!', i-a scris o urmăritoare Danei Rogoz.

Dana Rogoz, despre relația cu soțul ei, regizorul Radu Dragomir

Dana Rogoz se poate declara o femeie împlinită atât pe plan personal, cât și profesional. Vedeta are parte de carieră de succes și are o familie minunată alături de regizorul Radu Dragomir. Între cei doi există o diferență de 19 ani, dar povestea lor de dragoste este una frumoasă. Dana Rogoz și Radu Dragomir au împreună doi copii. Actrița a povestit că în toți acești ani au crescut împreună.

Râdem la aceleași glume, alegem fix aceeași canapea dintr-un catalog cu sute de obiecte, ne topim amândoi când ne îmbrățișează copiii și continuăm, chiar și după mai bine de 18 ani de relație, să ne facem planuri împreună, să visăm la un alt film al nostru sau la o călătorie cu rulota la capătul lumii. El e!', a mărturisit Dana Rogoz despre soțul său, în cadrul unei postări pe Instagram.

Cum a început povestea de dragoste dintre Dana Rogoz și Radu Dragomir

Povestea de dragoste dintre Dana Rogoz și soțul ei pare desprinsă din scenariul unui film romantic. Actrița a dezvăluit că secretul relației lor a fost și este încrederea. Dana Rogoz și Radu Dragomir au împreună doi copii, Vlad Luca și Lia. Cei doi s-au întâlnit pe când actrița dădea proba pentru rolul Mimi, iar abia după 3 ani distanță au decis să formeze un cuplu.

„E un flux de încredere neîntrerupt. Da, deja mai mult de jumătate din viața mea am petrecut-o alături de el. Cred că ne-am schimbat mult, amândoi. Probabil eu mai mult decât el. Dar ne-am schimbat împreună, adică unul în armonie cu celălalt. Am crescut o relație împreună, am adus-o la majorat. Dar dacă mă gândesc la felul în care m-am transformat eu în acești ultimi 18 ani, la lucrurile pe care le-am dobândit în această perioadă și care m-au format în Dana-adultul de azi, ei bine cele mai bune astfel de lucruri lui i se datorează, de la el sunt, alături de el le-am câștigat, el mi le-a insuflat', a declarat în trecut actrița.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton