Dana Rogoz a prezentat cea mai frumoasă cazare în care a stat vreodată: "A depășit-o în clasament pe prima"

 Dumitrache Laura
.

Dana Rogoz a plecat în vacanță alături de familia în formulă completă. Actrița și soțul ei și-au luat copiii și au plecat în Asia, unde au întâlnit locuri absolut superbe. După un drum de aproape 30 de ore, vedeta a ajuns cu bine și a rămas impresionată de cazarea unde a stat. Dana le-a împărtășit și fanilor din mediul online frumusețile din Bali, Ubud și Jakarta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După un drum complicat și lipsit de peripeții, care a durat 29 de ore se zbor cu avionul și 2 escale, Dana Rogoz se bucură de minunățiile din Asia. Fiului vedetei, Vlad, i s-a făcut pe aeroportul din Doha, având nevoie de ajutorul unui medic specialist. Din fericire, micuțul și-a revenit, iar actrița se bucură alături de familia sa de vacanța în Bali.

Vacanta DanaVacanta Dana

Vedeta a ales să-și petreacă vacanță alături de familia sa într-un paradis absolut minunat în Asia. Dana Rogoz este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fanii ei cu tot ce se întâmplă nou în viața sa.

Citește și:Cum a trecut Dana Rogoz peste faptul că soțul ei este mai mare cu 19 ani decât ea:”Și eu aș fi judecat dacă…”

Citește și:Relația neștiută dintre Dana Rogoz și Andreea Esca:”Îi spuneam toate secretele mele din adolescență”

Citește și: Ana, fiica lui Mircea Geoană, a organizat o petrecere de logodnă la Mogoșoaia.Primele imagini de la eveniment

Citește și: Cine este noua iubită a lui Florin Stamin, fostul soț al Ralucăi Bădulescu.Și-a refăcut viața cu o tânără afaceristă

Dana Rogoz a arătat cea mai frumoasă cazare în care a stat vreodată

Dana Rogoz a plecat în vacanță alături de familia sa în formula completă. Vedeta petrece momente frumoase alături de soțul ei, Radu Dragomir, cei doi copii, Vlad și Lia, dar și de Barbu, fiul soțului din prima căsnicie. Actrița a plecat în Asia, unde a vizitat locuri absolut minunate.

Aflată în Indonezia, Dana Rogoz le-a aratat internauților cazarea unde a stat, considerând că este cel mai frumos loc unde a stat vreodată. În imagini se poate vedea că vedeta și familia ei au primit o locuință de vis. O căsuță din lemn, aflată în mijlocul insulei, fiind înconjurată de o priveliște de vis. „Știu, am mai spus asta și la prima cazare în Bali, dar căsuța aceasta din lemn, așezată chiar pe plajă, a depășit-o, totuși, în clasament pe prima. Ce ziceți?', a spus Dana într-u clip video postat pe InstaStory.

Dana Rogoz, surprinsă plăcut de locurile din Bali

Dana Rogoz a declarat pe rețelele de socializare că, atunci când pleacă în vacanță alături de familie, preferă să viziteze mai mult locuri. De data aceasta, actrița a decis să viziteze Doha, Jakarta și Bali.

„No filter, no edit. Există locuri a căror frumusețe nu o pot cuprinde în fotografii. Adică mă uit pe imaginile din aparat și, oricât m-aș strădui, mi se pare că surprind mult prea puțin din ce mă înconjoară. Am sentimentul acesta deseori aici.', a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Dana Rogoz, relație apropiată cu fiul vitreg

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt împreună de mulți ani și au doi copii, Lia și Vlad. Soțul actriței mai are un fiu din prima căsătorie, în vârstă de 19 ani. Barbu a fost extrem de încântat să vină în vacanță cu mama lui vitregă, tatăl lui și cei doi frați. Dana a postat numeroase imagini cu fiul ei vitreg și pare că cei doi sunt apropiați și au o relație frumoasă.

„Ieri am plecat din Ubud spre estul insulei. Pe traseu ne-am oprit mai întăi la templul Pura Gunung Kawi, unde am purtat prima oara cu toții sarong. Drumul spre Pura Tîrța Empul s-a îngustat atât de mult, încât cu greu încăpea mașină noastră.

Și era amuzant că șoseaua (a se citi „poteca”) avea linie punctata sau continua pe mijloc, că să înțelegi că indiferent cât de îngust ți s-ar părea tie, turistule, drumul, ei bine să fii convins că e pentru ambele sensuri.Apusul ne-a prins trecând prin Sideman, iar când s-a lașat întunericul am ajuns la minunata noastră cazare de pe plaja, unde lumânările erau aprinse pentru cina.', a scris Dana pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton