Dana Războiu și Bogdan Enoiu au divorțat după 11 ani de mariaj. Au semnat actele de divorț la notar

 Stamen Diana
.

După 11 ani de căsnicie, Dana Războiu și Bogdan Enoiu au divorțat în mare secret. Se pare că cei doi au semnat actele de divorț la notar, fără ca nimeni să știe. Acum, Dana Războiu este o femeie singură și liberă să facă tot ceea ce dorește.

Începutul anului 2019 a fost destul de greu pentru fosta vedetă a TVR. Dana Războiu este acum o femeie liberă și își crește copii singură, după ce a divorțat în mare secret de omul de afaceri. După divporțul de Bogdan Enoiu, Dana Războiu a plecat în vacanță, în Maldive, unde mărtusirea că este mult mai fericită acum.

Afaceristul nu a vrut să comenteze nimic pe baza divorțului său de vedetă. Se pare că Bogdan Enoiu și Dana Războiu au luat-o pe drumuri diferite, iar tot ce îi mai leagă acum este copilul pe care îl au împreună.

Ce spunea Dana Războiu despre Bogdan Enoiu: ‘Suntem destul de diferiți’

În urmă cu aproape doi ani, Dana Războiu apărea pe coperta VIVA! alături de copiii săi și descria în interviul acordat revistei relația cu Bogdan Enoiu. Foarte diplomată, vedeta a descris relația cu eleganță, dar în lumina noilor evenimente, putem citi printre cuvinte o oarecare înstrăinare: ‘Avem multe în comun: aceeași viziune politică, aceeași viziune despre educație. Dar e bine să existe și lucruri care nu sunt identice. Suntem în aceeași măsură destul de diferiți. Eu sunt visă­toare, am suflet de artist și simt monstru­os, sunt foarte tactilă, drăgăstoasă, une­ori mi se pare că sunt exagerat de tandră și de sensibilă. Lumea mă percepe drept o persoană rece, dar probabil e o formă de apărare. Unul din scriitorii care îmi plac mult, D.H. Lawrence, are un citat care îmi e drag: „Doar oamenii singuri știu ce înseamnă să fii împreună. Ceilalți, care au succes la mase, care sunt popu­lari, nu înțeleg ce înseamnă cu adevărat apropierea, togetherness.. Bogdan e un om pragmatic. Eu sunt perfecționistă, el nu e, drept pentru care face lucrurile mult mai rapid. Facem mult sport amândoi, petrecem vacanțe foarte fru­moase, organizăm concursul de roboți pentru licee. Avem perioade în care stăm prea mult timp împreună, aproape 24 de ore din 24. Și asta nu e niciodată în avantajul cuplului. Suntem de 11 ani împreună. Suntem o echipă, funcționăm ca o echipă’.

De asemenea, în interviu a vorbit despre datoria față e familie, subiect reluat și în postarea misterioasă pe Instagram de la care a plecat totul. ‘Am jucat în ultimii ani rolul mamei și al soției. Eu zic că l-am jucat exem­plar, sincer. Fără public, dar exem­plar, spre perfecțiune. (…) Eu am un simț al datoriei față de copii și față de familie uneori exa­gerat. E o luptă a contrariilor, între dorința mea de libertate și aventură și simțul datoriei, pe care îl moștenesc de la tatăl meu’, declara Dana pentru VIVA! în 2017.

Citește și: Dana Războiu își revine după divorț: se relaxează în Maldive! Nu a mai postat nimic în social media din ianuarie, după separare

Citește și: Dana Războiu despre relația cu Bogdan Enoiu: 'Uneori mi se pare că sunt exagerat de tandră și de sensibilă'

FOTO: VIVA!, Facebook

Dana RăzboiuDana Războiu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton