Dana Războiu despre relația cu Bogdan Enoiu: ”Uneori mi se pare că sunt exagerat de tandră și de sensibilă”

 Oana Popoiag
.

După ce Dana Războiu a dat de înțeles că relația cu soțul său se destramă, se vorbește tot mai mult despre un divorț, după 12 ani de mariaj. Nu demult, aceasta acorda un interviu revistei VIVA!, în care vorbea deschis despre celebrul om de publicitate.

După recenta vacanță petrecută alături de copiii ei în Elveția, Dana Războiu a dat de înțeles pe Instagram că relația cu soțul său, Bogdan Enoiu, nu este cea ideală. Se pare că lucrurile între cei doi nu mai mergeau bine de ceva vreme, cei doi copii, Victor (13) și Marc (9), fiind motivul pentru care vedeta a decis să treacă peste divergențe. Pentru rolul de mamă dau 100% din sufletul meu şi îmi iese. Şi pentru cel de soţie am dat 100% şi nu ştiu dacă am făcut bine. Dragii mei, vă rog aveţi grijă cui oferiţi timpul vostru, anii voştri, energia şi sufletele voastre. Daţi-le copiilor voştri şi nu veţi regreta, dar în rest vă rog fiţi atenţi, fiţi înţelepţi şi ascultaţi-vă instinctul. Nici cei mai vicleni oameni nu vă pot păcăli instinctul dacă aveţi încredere în ce simţiţi. Aveţi încredere în voi şi în instinctul vostru. Unii oameni sunt foarte toxici, mai ales aceia care încearcă să vă cucerească cu orice preţ. Dar pentru că aici suntem pe Instagram o să rămân pozitivă, o să ţin pentru mine dezamăgirile şi o să vă spun doar că, deşi vacanţa s-a terminat, noi trei rămânem nedespărţiţi şi puternici împreună', acesta a fost mesajul misterios care a pus pe gânduri opinia publică.

Dana Războiu divorț

Dana Război, pictorial acasă, alături de fiii ei, Victor și Marc

La scurtă vreme după, Dana a dat de înțeles la Antena Stars că se confruntă cu infidelitatea partenerului de viață: 'Face 60 de ani şi cred că e o vârstă la care ar trebui să ai mai multă înţelepciune. Sunt cu 17 ani mai tânără decât el, dar pentru unii bărbaţi tot nu e suficient, au relaţii cu femei cu 30 de ani mai tinere. E o suferinţă asta pentru mine. Nu spun nimic de mulţi ani, dar acum vreau măcar sa fiu lăsată să-mi exprim dezamăgirea. Atât. Dezămăgirea.'

Dana Războiu divorț

Dana Războiu a jucat exemplar rolul mamei și al soției în ultimii ani, așa cum a declarat pentru VIVA!

Ce spunea Dana Războiu despre Bogdan Enoiu: 'Suntem destul de diferiți'

În urmă cu aproape doi ani, Dana Războiu apărea pe coperta VIVA! alături de copiii săi și descria în interviul acordat revistei relația cu Bogdan Enoiu. Foarte diplomată, vedeta a descris relația cu eleganță, dar în lumina noilor evenimente, putem citi printre cuvinte o oarecare înstrăinare: 'Avem multe în comun: aceeași viziune politică, aceeași viziune despre educație. Dar e bine să existe și lucruri care nu sunt identice. Suntem în aceeași măsură destul de diferiți. Eu sunt visă­toare, am suflet de artist și simt monstru­os, sunt foarte tactilă, drăgăstoasă, une­ori mi se pare că sunt exagerat de tandră și de sensibilă. Lumea mă percepe drept o persoană rece, dar probabil e o formă de apărare. Unul din scriitorii care îmi plac mult, D.H. Lawrence, are un citat care îmi e drag: „Doar oamenii singuri știu ce înseamnă să fii împreună. Ceilalți, care au succes la mase, care sunt popu­lari, nu înțeleg ce înseamnă cu adevărat apropierea, togetherness.. Bogdan e un om pragmatic. Eu sunt perfecționistă, el nu e, drept pentru care face lucrurile mult mai rapid. Facem mult sport amândoi, petrecem vacanțe foarte fru­moase, organizăm concursul de roboți pentru licee. Avem perioade în care stăm prea mult timp împreună, aproape 24 de ore din 24. Și asta nu e niciodată în avantajul cuplului. Suntem de 11 ani împreună. Suntem o echipă, funcționăm ca o echipă'.

Dana Războiu divorț

Dana Războiu și Bogdan Enoiu, pe vremea când aveau un mariaj fericit. Aici, la o premieră de film în 2013.

De asemenea, în interviu a vorbit despre datoria față e familie, subiect reluat și în postarea misterioasă pe Instagram de la care a plecat totul. 'Am jucat în ultimii ani rolul mamei și al soției. Eu zic că l-am jucat exem­plar, sincer. Fără public, dar exem­plar, spre perfecțiune. (…) Eu am un simț al datoriei față de copii și față de familie uneori exa­gerat. E o luptă a contrariilor, între dorința mea de libertate și aventură și simțul datoriei, pe care îl moștenesc de la tatăl meu', declara Dana pentru VIVA! în 2017.

Foto: arhiva VIVA!

Citește și:

Mai ții minte când era brunetă și cânta cu R.A.C.L.A.? Cum arăta Anda Adam acum fix 20 de ani

Motivul pentru care Cristina Spătar a plecat din casa fostului soţ. Vedeta locuieşte cu copiii într-un apartament modest

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton