Dana Nălbaru – „Mă gândesc serios la al 3-lea copil”

 Florentina Liutic
.

Într-o postare pe blogul său, Dana Nălbaru a dezvăluit cum arată viaţa ei şi a lui Dragoş Bucur de când sunt părinţii a doi copii.

 

Cu mult umor, Dana a oferit un rezumat al zilelor sale în care viaţa sa se împarte între copii, casă, proiecte profesionale  şi Dragoş.

 

 

Dimineţile ei încep la 6.30-7, iar după ora 8 nicio zi nu mai seamănă una cu alta: „Spal rufe si vase, gatesc, fac ordine si curatenie in casa, o duc si o aduc pe Sofia de la cursuri, ma joc cu copiii, merg la cumparaturi, la film, sa ma vad cu cate-o prietena, la studio sa termin proiectele pe care le-am inceput, onorez invitatii la diverse conferinte sau proiecte la care sunt invitata si care imi plac, il insotesc (impreuna cu copiii) pe sotul meu la filmari, il spal pe K si-l pregatesc de somn, citesc cu Sofia sau doar o tin in brate si vorbim pana adoarme si ea, beau un sfert de pahar de vin cu sotul meu si povestim de-ale noastre' in liniste si dupa ce toate luminile s-au stins, adorm.'

 

Cu sinceritate, Dana mărturiseşte că uneori ar vrea să se agaţe de piciorul lui Dragoş când pleacă la filmări, iar momentele în care este nervoasă le depăseşte făcând exercitii de respiraţie (ca acelea recomandate la o naştere), sărind în trambulină sau plimbându-se cu trotineta alături de copii. Când nimic nu funcţionează trage o porţie de plâns şi se linişteşte. Cu toate acestea, ea a dezvăluit că se gândeşte serios la al 3-lea copil.

 

Dragoş Bucur povesteşte şi el că viaţa cu doi copii, unul de 10 ani, şi altul de 1 an,  este o adevarată aventură, nu te plictiseşti niciodată şi nu e linişte nicicând. „Nu îmi amintesc ce făceam înainte să am copii', spune actorul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton