Dana Nălbaru are o afacere profitabilă cu dulciuri de lux, pentru adulți: "Un concept nou în România". Cât costă bomboanele

 Radulescu Ruxandra
.

Dana Nălbaru are o afacere profitabilă cu dulciuri de lux, pentru adulți. Dana Nălbaru, soția lui Dragoș Bucur, s-a lansat în afaceri într-un domeniu care-i aduce o mulțime de satisfacții. Dana Nălbaru deține un laborator de cofetărie, o brutărie și este asociată la un local din Capitală. Fosta membră Hi-Q comercializează dulciuri de lux, umplute cu prosecco sau șampanie și decorate cu foiță de aur.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dana Nălbaru are o afacere profitabilă cu dulciuri de lux, pentru adulți. Dana Nălbaru nu este numai o mamă dedicată și o soție iubitoare, ci și o antreprenoare cu drepturi depline. Fosta membră HI-Q a demarat în 2021 lansarea unui concept mai puțin popular în România. Este vorba despre dulciurile de lux, destinate cu precădere adulților, datorită conținutului de alcool rafinat, dar și al prețurilor piperate, care atestă calitatea.

Dana Nălbaru are o afacere profitabilă cu dulciuri de lux, pentru adulți

Dana Nălbaru a început un business la care puțini s-ar fi așteptat. Soția lui Dragoș Bucur a deschis o afacere cu prăjituri și torturi destinate adulților. Deserturile delicioase se produc în laboratorul deținut de vedetă în Capitală, după o rețetă premiată la marile târguri din Europa. Dulciurile nu conțin gluten, zahăr sau lactoză, iar seria de lux din colecția pentru adulți o reprezintă ursuleții și jeleurile cu prosecco și decorați cu foiță din aur comestibil de 24 K. Un alt sortiment sunt bomboanele umplute cu căpșuni, prosecco și decorate cu foiță de aur.

Citește și: Cum au apărut Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, la un eveniment recent. Formează un cuplu de câteva luni

Citește și: Cum își educă Dana Nălbaru și Dragoș Bucur copiii. Au apelat la metode rare în România

Rezultatul este pe măsura muncii depuse timp de șase luni pentru definitivarea gustului și a texturii. După renunțarea la cariera muzicală am ales să mă ocup de educația copiilor noștri și sunt foarte mândră de felul în care ei s-au format. În ultimul an, însă, datorită faptului că ei au crescut și nu mai e necesar să le fiu alături în permanență m-am concentrat pe realizarea unor proiecte deosebite, în care am investit foarte mult suflet și pasiune.” a declarat Dana Nălbaru pe Instagram.

Cât costă dulciurile de lux, comercializate de Dana Nălbaru

Deserturile de lux comercializate cde familia Bucur-Nălbaru au prețuri care reflectă calitatea. O cutie de 90 de grame de bomboane fine din cofetăria Danei Nălbaru costă 29 de lei și poate ajunge până la 59 de lei, pentru o cutie de 200 de grame. Ursuleții cu prosecco și foiță de aur costă 49 de lei cutia de 85 de grame, potrivit prețurilor afișate în magazinul online.

Citește și: Cum se descurcă Eliza, fiica Adrianei Iliescu, la cele două facultăți la care studiază: „Îmi cere sfaturi…’

Citește și: Mihai Bendeac a fost testat pentru alcool și droguri, după ce a fost oprit de polițiști în trafic: „Parcă toată legenda din jurul meu se ducea de râpă…’

Torturile se bucură deja de succes în rândul iubitorilor de dulciuri fine, acum a venit rândul să prezint consumatorilor de bomboane acest concept nou în România, de dulciuri pentru adulți, care a luat naștere în urma călătoriilor noastre prin lume”, spunea Dana Nălbaru, pe pagina ei de Instagram.

Cum i-a venit ideea Danei Nălbariu pentru afacerea dulciurilor pentru adulți

Dana Nălbaru este suținută în business-ul cu bomboane pentru adulți de către soțul ei, Dragoș Bucur. Actorul a spus că soția sa a venit cu ideea unei afaceri cu bomboane rafinate, în timpul unei călătorii în Danemarca.

„În timpul unei vacanțe în Danemarca, Danei i-a venit ideea creării unei colecții deosebite de bomboane pentru oameni și locuri dragi, pentru că felul în care te simți într-un anumit loc se transformă în amintiri prețioase pentru fiecare dintre noi. Cred că o cutie deosebită de bomboane este un mod perfect de a-i spune unei persoane cât de importantă este pentru tine și în același timp îi amintește că nu o vei uita niciodată', spunea Dragoș Bucur, în comunicatul de presă de la lansare.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton