Ce se întâmplă cu Dana Marijuana, după ce iubitul ei a murit într-un accident stupid. Daniel Burlacu avea doar 49 de ani: "Dragostea totală"

 Laciu Andreea
.

Fanii s-au întrebat ce se întâmplă cu Dana Marijuana, după ce iubitul ei a murit la doar 49 de ani, într-un accident stupid. L-a iubit enorm pe Daniel Burlacu, dar acum artista încearcă să meargă mai departe și folosește muzica drept medicament pentru inima ei frântă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

A devenit celebră după ce și-a lansat melodia „Cea mai fidelă fată” în anul 1999, piesă care a consacrat-o drept artistă hip-hop. Anii au trecut, nu a mai fost o prezență la fel de activă pe scenă, ci s-a ocupat mai mult de pictură, dar acum lucrurile se schimbă din nou.

dana-marijuana-7dana-marijuana-7

Dana Marijuana se întoarce la muzică

După ce și-a pierdut iubitul într-un mod tragic, Dana Coteanu, așa cum se numește în buletin cântăreața, a decis să lanseze o nouă melodie. Piesa se numește Luna, iar videoclipul a fost filmat în drum spre mare, în dubița roșie a Danei Marijuana.

„Este o melodie despre iubire, este o melodie caldă, bună… Are cuvinte de iubire, care exprimă dragostea totală, cea pământeană și pe cea universală. Este compusă de Danielle, partenera mea de interpretare. Și tot este și autoarea versurilor.

Mi-am imaginat piesa ca pe o poveste de iubire, între doi îndrăgostiți, un el și o ea, o poveste care se derulează în drum spre mare, apoi, la destinație, cu scene petrecute pe plajă.

Ziua și noaptea, care să includă atât răsăritul cât și apusul. Toate astea, de fapt, se vor regăsi și în videoclipul pe care îl vom face în doar două zile. Scenele vor fi filmate de prietenul nostru Robert Bratu', a dezvăluit Dana Marijuana pentru Impact.ro.

Citește și: Dana Marijuana a dezvăluit ce a vorbit ultima dată cu iubitul ei care a murit într-un accident stupid:”Am crezut că îi fac un bine…”

Citește și: Antonia, mesaj emoționant pentru Alex Velea, după 9 ani de relație:”Îl iubesc așa de mult!”

Citește și: Din ce trăiește Dana Marijuana, după ce a pierdut afacerea cu bijuterii:”O ducem greu cu toții”

Citește și: Ce mai face și cum arată acum Jasmine, celebra dansatoare de bellydance:”Fac și desfac inimi”

Cum a murit Daniel Burlacu, iubitul Danei Marijuana?

Daniel Burlacu avea 49 de ani și era campion național și mondial de MMA, arte marțiale mixte. Avea o relație care dura deja de șase ani cu Dana Coteanu, dar la începutul lunii martie a murit într-un accident stupid. Cei doi iubiți aveau un spațiu lângă magazinul Cocor, în care organizau tot felul de evenimente muzicale, expoziții de artă sau pur și simplu întâlniri cu prietenii.

Într-una dintre zile, Daniel a cărat aici niște marfă, dar a căzut pe o scară de acces făcută din metal, în spirală. A dat cu ceafa de una dintre trepte, și-a pierdut cunoștința și a ajuns la spital. Aici a fost băgat în comă indusă, dar medicii nu au mai apucat să îl opereze. Iubitul Danei Marijuana a murit pe patul de spital.

Ce a vorbit ultima dată cu iubitul ei

Se pare că Daniel nu avusese cea mai bună stare psihică înainte să pățească acel accident care i-a curmat viața. Își dorea să plece într-o vacanță alături de iubita lui, dar problemele financiare i-au forțat să muncească și mai mult.

‘I-am spus să se ducă să aducă două lăzi de bere, ca să iasă din starea lui. A alunecat pe scări, a căzut, n-a mai avut putere, era slăbit energetic. S-a lovit puternic la cap, s-a stins din viață… Mai bine mergeam eu, acum mă simt un pic vinovată, dar am crezut că îi fac un bine. Este groaznic, erau niște semne de dinainte, parcă presimțea. Îmi spunea să plecăm într-o vacanță, dar aveam chiriile de plătit, trebuia să muncim, să mai rămânem acasă’, a mărturisit Dana Marijuana, pentru Ego.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton