Dana Marijuana a dispărut de ani buni din viața publică din România. Ce spune despre iubitul ei, care îi este alături de 4 ani

 Lupescu Anca
.

Dana Marijuana, Dana Elena Coteanu pe numele ei real, a dispărut de pe scena muzicală din România de ani buni. Acum, fosta cântăreață are o nouă viață și trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de partenerul ei, cu care este împreună de patru ani. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Am dispărut pentru că după orice prezență la TV ți se întâmplă apoi mai multe, mai bune, mai rele. Nu-i simplu să fii vedetă', a spus Dana la Vorbește lumea'.

Dana spune că perioada de izolare i-a prins foarte bine, din punct de vedere psihic. 

A fost o perioadă grea, dar pentru mine, personal, a fost perfect, psihologic vorbind. Am avut o stare de liniște interioară în care m-am regăsit. Mi-am regăsit copilăria. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am fost pe lista celor încercați în această perioadă', a completat Dana Marijuana.

Despre partenerul ei, Dana Marijuana spune că preferă să îl țină ascuns 

Artista a a dezvăluit că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de alt bărbat, pe care îl ține departe de ochii curioșilor. Să mai treacă timp. Deocamdată nu vi-l arăt', a spus Dana Elena Coteanu la Vorbește lumea', potrivit Cancan.

Dana Coteanu, a avut o viață zbuciumată internându-se de multe ori în centrele de dezintoxicare, dar de câțiva ani s-a cumințit și este mândră de cele două fete: Alesia (14 ani) și Iris (5 ani).

Este o onoare pentru mine că am fost prima cântăreață de muzică rapp din România, care a avut curajul și forța de a ieși în față. Am colaborat cu BUG la primul și la al doilea lor album. Asta se întâmpla în 1994. Aveam 14 ani.

După pauza mea cu MAFIA, m-am împrietenit la 18 ani cu Puya și am pornit la drum. Mi-au înregistrat mie un maxi single, au înregistrat și pentru ei, albumul lor. Ei mă puneau și în studio să înjur. Vroiau să fiu fata rea. În fața scenei era totul frumos și productiv. Toată lumea credea că sunt foarte bogată, numai că bogăția se trăgea din iubirea familiei mele.

dana-3dana-3

Ideea e că ei luau 250 de dolari pe atunci, partea mea, adică a Marijuanei și partea lor. Am aflat asta după un an sau un an și jumătate. Le-am spus asta și nu le-a convenit. Cuvintele care mi-au rămas mie în minte și au stat la baza depresiilor mele de mai târziu au fost: Tu ești un nimeni, un nimic și fără noi nu o să faci nimic, niciodată. Cum să fim o familie unită, dacă noi ne certăm de la bani? Atunci am pus punct și am luat-o pe un drum, nu greșit, după părerea mea',  a declarat Dana Marijuana în cadrul unui interviu.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton