Dana Deac, veste proastă din partea medicilor după ce a învins cancerul de cinci ori: "De AVC nu puteți scăpa"

 Laciu Andreea
.

Dana Deac s-a retras din televiziune în urmă cu 10 ani. Primise atunci vestea că suferă de cancer și a urmat o bătălie teribilă pentru viața ei. Din fericire, îndrăgita prezentatoare nu s-a lăsat învinsă și a continuat să lupte. Din păcate, a fost diagnosticată în total de cinci ori cu cancer, iar acum a primit o nouă veste proastă din partea medicului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum, vedeta TV este în vârstă de 58 de ani, s-a confruntat cu alte probleme de sănătate. Se pare că Dana Deac a ajuns la spital cu niște dureri teribile de cap. Medicul i-a atras atenția și i-a dat o veste alarmantă. Dana le-a povestit fanilor, printr-o postare pe Facebook, ce s-a întâmplat, de fapt.

Activitatea intensă din ultima perioadă a lăsat niște urmări periculoase pentru sănătatea fostei prezentatoare de televiziune. Doctorul a pus-o să aleagă între stresul cauzat de asta și sănătatea proprie. În caz contrar, previziunile medicului nu sunt cele mai fericite, din păcate.

dana-deacdana-deac

„Azi am fost la doctor pentru că nu scap de dureri de cap de două zile. Mi-a spus foarte ferm: „Doamna Deac, ați scăpat de cinci ori de cancer. De AVC nu puteți scăpa. Așa că alegeți! Vă luptați cu mafioții sau vă salvați viața? Am văzut ce ați făcut in ultimul timp. Dumneavoastră alegeți. Eu aș vrea să vă fiu doctor și peste 10 ani.

Am ajuns acasă cu aceleași dureri de cap, la care s-a adăugat neliniștea născută de monologul doctorului. Și ce am descoperit? Vecini care îmi arătau cum a fost tăiat cu drujba cablul de la RCS. Mă întrebau dacă să sune la Poliția locală dacă tot nu se deranjează”, a scris Dana Deac, pe Facebook.

Citește și: A murit actorul Petre Constantin. Nea „Bombi” a participat la multe dintre filmele lui Sergiu Nicolaescu

Citește și: Dana Deac – Viaţa merge înainte

Citește și: Andra Volos de la Puterea Dragostei, din nou alături de fostul iubit. Cum arată bărbatul

Citește și: DANA DEAC, implicată într-un nou proiect social

Ni s-a comunicat că nu se poate estima timpul necesar remedierii. Muncitorii interogați de vecini spuneau că șefii lor au făcut asta. Pe doctor l-am întrebat cât timp am la dispoziție pentru a alege. Răspunsul lui a fost o privire severă și rece', a adăugat Dana Deac.

Dana Deac mărturisea chiar pe blogul personal că a recidivat cancerul, după zece ani. Prezentatoarea TV a fost supusă unei intervenții chirurgicale în anul 2017.

„În luna iunie am primit vestea că biopsia unui nodul tiroidian anunţă un nou cancer. De data aceasta, geografia bolii mele mă ducea în Turcia. Am primit din nou ajutor. Spitalul Memorial din Istanbul îmi oferea şansa unei operaţii în timp util şi în condiţii excepţionale. Am intrat din nou în lupta pe care am mai dus-o de atâtea ori', a povestit Dana.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton