Dana Badea de la Insula Iubirii susține că a fost agresată de iubit: „Am pierdut copilul pentru că m-a bătut el”. Fosta ispită a chemat Poliția

 Oana Pantazi
.

Dana Badea, fosta ispită de la Insula iubirii, susține că a fost agresată de iubitul ei, iar unul dintre motive este extrem de grav – din cauza uneia dintre nenumăratele bătăi, tânăra ar fi pierdut sarcina, în urmă cu o lună. Iată de ce a chemat poliția și ce acuzații îi aduce aceasta iubitului ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dana Badea de la Insula Iubirii susține că a fost agresată de iubit. Dana Badea, fosta ispită de la Insula iubirii, trece prin momente grele – a chemat poliția deoarece ar fi fost agresată de iubitul ei. Tânăra a făcut dezvăluiri șocante, afirmând că, din cauza bătăii primite de la partenerul ei de viață a pierdut sarcina, chiar de ziua ei de naștere.

dana-badea-agresata-de-iubit-dana-badea-agresata-de-iubit-

Dana Badea de la Insula Iubirii susține că a fost agresată de iubit

În urmă cu o lună, Dana Badea anunța că a pierdut sarcina, iar atunci cel care a însoțit-o la spital era chiar iubitul ei, Alin Marius. Iată însă că, o lună mai târziu a făcut o dezvăluire șocantă… Totul a ieșit la iveală după ce fosta ispită de la Insula Iubirii, foarte activă în mediul online, le-a dezvăluit fanilor prin ce ar fi trecut. Dana Badea a chemat poliția după ce Alin i-ar fi „adus femei în casă', spune ea în filmarea publicată pe rețeaua de socializare, conform spynews.ro.

Citește și: Dana Badea, fosta ispită de la Insula Iubirii, este într-o relație cu un bărbat însurat

Citește și:Emma Răducanu a fost decorată de Regele Charles al III-lea. Ce titlu a primit tenismena:'Este o mare onoare'

Citește și:Brigitte Pastramă și-a cumpărat casă în Dubai:'Astăzi am primit titlul de proprietate'

Tânăra a sunat la poliție după ce ar fi fost umilită și agresată din nou de iubitul ei, despre care spune că „a spart-o cu bătaia”. În filmarea difuzată de Antena Stars s-ar fi văzut că Alin ar fi refuzat să meargă la secție deoarece s-ar fi temut să nu primescă ordin de restricție și, implicit, brățară de supraveghere. Iubitul ispitei de la Insula Iubirii ar mai fi trecut o dată în această situație, însă cu Sibel, fosta lui soție.

Fosta ispită ar fi pierdut sarcina din cauza iubitului ei

După ce iubitul ei a fost luat de poliție, Dana Badea a făcut dezvăluiri tulburătoare, povestind că a pierdut sarcina – era însărcinată în trei săptămâni – tot din cauza bătăilor primite de la el. La vremea respectivă, aceasta nu a dezvăluit motivul pentru care a ajuns la spital, însă a făcut-o după recentul scandal, mai spune sursa citată.

Mai mult, șirul acuzațiilor nu s-a încheiat aici, Dana Badea dezvăluind că iubitul ei și-ar fi bătut și fosta soție în timp ce era însărcinată.

„Îmi zicea acasă să mint că nu m-a bătut, că el face bani și o să-și ia hate dacă zic că m-a bătut. Am stat și ți-am îndurat toate. La fel făceai și cu Sibel, o băteai și gravidă. (…) Mi-a povestit femeia tot! De ziua mea am pierdut copilul pentru că m-a bătut el. N-am pierdut copilul degeaba. De-aia l-a luat Dumnezeu, ca să nu mă lege nimic de Satana!', a spus Dana Badea despre iubitul ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton