Dana Badea de la Insula Iubirii a pierdut sarcina. Fosta ispită de la Insula Iubirii este devastată: "Mi-l doream"

 Dumitrache Laura
.

Dana Badea de la Insula Iubirii a trecut prin momente dificile. Fosta ispită trebuia să aibă parte de cele mai frumoase momente după ce a rămas însărcinată. Din păcate, vedeta a pierdut sarcina. Bruneta trăiește o poveste de dragoste alături de iubitul ei, iar recent a aflat că a fost însărcinată, dar a pierdut sarcina.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniela Badea, fosta ispită de la Insula Iubirii trece prin momente dificile. Vedeta a pierdut o sarcină, și a aflat acest lucru la spital. Într-o dimineață, Dana a mers la baie și a început să se simtă rău, iar la scurt timp a mers împreună cu iubitul ei la spital.

insula iubirii danielainsula iubirii daniela

Dana Badea este activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Alin Marius este iubitul focoasei brunete, afișându-se împreună pe rețelele de socializare. Fosta ispită a fost devastată după ce a aflat că a pierdut sarcina.

Citește și: Dana Badea, fosta ispită de la Insula Iubirii, este într-o relație cu un bărbat însurat

Citește și:Mama lui Elon Musk vine în București.Ce va face Maye Musk în România și care este legătura ei cu Anamaria Prodan

Citește și:Anamaria Prodan vrea să candideze la președinția României:”Am ieșit la luptă”

Citește și: Câți bani a cheltuit miliardarul Peter Thiel la un restaurant din Brașov:„Nu au optat pentru nimic deosebit'

Dana Badea de la Insula Iubirii a pierdut sarcina

Dana Badea, fosta ispită de la Insula Iubirii, a pierdut o sarcină. Vedeta nu știa că este însărcinată și a primit vestea când a mers la spital. Bruneta s-a trezit dimineață, iar când a mers la baie și-a dat seama că ceva este în neregulă și a mers la cea mai apropiată unitate spitalicească. Daniela a făcut un test de sarcină, care a ieșit pozitiv. În acel moment, medicii i-au spus că era însărcinată în trei săptămâni, dar din păcate a pierdut sarcina.

Vedeta a declarat că este bine fizic, dar este afectată de pierderea sarcinii. De asemenea, Alin, iubitul vedetei este și el afectat de întreaga situație. 'M-am trezit udă, eu am crezut că am făcut pe mine… speriată, așa, m-am ridicat din pat, era întuneric, când m-am dus la baie, am văzut sânge, m-a luat tremuratul rău de tot, m-am dus în dormitor, nu știam dacă să îl trezesc pe Alin… L-am trezit într-un final, i-am zis să nu se sperie, s-a trezit, nu știa unde să se ducă, în papuci de casă am plecat la spital…',a povestit Daniela Badea pentru spynews.ro.

Dana Badea și iubitul ei își doreau să devină părinți

Dana Badea șu Alin sunt împreună de câteva luni. Povestea lor de iubire este una controversată, având în vedere că tânărul s-a despărțit de mama copilului său, Sibel. Alin a cerut-o în căsătorie pe Dana și s-au mutat împreună. Cei doi și-au dorit foarte mult să devină părinți.

'M-a pus să fac test de sarcină, a ieșit pozitiv, mi-a zis că aveam trei săptămâni de sarcină și că am pierdut copilul. Asta a fost, pe 19 octombrie s-a întâmplat. Clar îmi doream copilul. Ne-am dorit, și eu, și el, doar că…', a mai spus Daniela Badea.

Fosta ispită de la Insula iubirii a fost cerută în căsătorie

Dana Badea, fosta ispită de la Insula Iubirii a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Alin s-a despărțit de mama copilului său și s-a cuplat cu Dana. Vedeta a fost cerută în căsătorie de celebrul TikToker, iar videoclipul a devenit viral.

Cu toate astea, unii internauți au criticat-o pe Dana, susținând că aceasta a intervenit în relația dintre Alin și mama fiicei sale, Sibel. Cu toate acestea, se pare că relația lor este extrem de serioasă, iar cei doi vor să-și întemeieze o familie.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton