Dan Ursa este primul finalist de la Survivor 2023: "Nici n-am avut curaj să visez să ajung în marea finală"

 Radulescu Ruxandra
.

Dan Ursa este primul finalist de la Survivor România 2023. Patru concurenți își vor disputa, în penultima ediție de la Survivor România 2023, oportunitatea de a ajunge în marea finală, ce va fi difuzată pe 24 mai, de la ora 20:30, pe PRO TV. Primul finalist al acestui este „Războinicul”, Dan Ursa, care va câștiga totemul de imunitate, ceea ce-i asigura un loc în lupta pentru premiul de 100.000 de euro. Iată ce se întâmplă în ediția din această seară, de la Survivor România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE GRATIS, AICI!

Dan Ursa este primul finalist de la Survivor România 2023. Supriză mare la Survivor România 2023. După o confruntare aprigă de-a lungul a patru luni, în jungla din Republica Dominicană, doar patru concurenți au mai rămas în joc. Alexandra Ciomag, Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan vor lupta în ediția Survivor România, din această seară, 23 mai, pentru șansa de a intra în marea finală. Primul finalist din acest sezon al competiției de aventură este Dan Ursa, care câștigă totemul de imunitate și astfel scapă de runda de eliminări, aigurându-și un loc lupta decisivă, din 24 mai.

survivor-2023-16-mai-ce-a-declarat-andrei-krisan-dupa-ce-a-pierdut-jocul-cu-dan-ursa_14survivor-2023-16-mai-ce-a-declarat-andrei-krisan-dupa-ce-a-pierdut-jocul-cu-dan-ursa_14

Dan Ursa este primul finalist de la Survivor 2023

În această seară, patru concurenți vor lupta cu toate puterile pentru un loc în finala Survivor România 2023, ce va fi difuzată pe 24 mai, la PRO TV, de la 20:30. Alexandra Ciomag, Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan trebuie să treacă peste încercarea din această seară, în care se vor lupta cu toate forțele, pentru șansa de a ajunge în finală. În urma probei de pe traseu, Dan Ursa va câștiga totemul de imunitate, din această seară, ceea ce-i asigură automat un loc în finală. „Războinicul” a reacționat foarte emoționat când a realizat că are marea șansă de a câștiga titlul de „Supraviețuitor” și premiul de 100.000 de euro. Acesta a dedicat momentul susținătorilor săi și colegilor, ce i-au fost alături, de-a lungul competiției.

Citește și: Cine este soția lui Darius Dan Ursa de la Survivor România 2023: „Este omul care știe întotdeauna să mă motiveze”

Citește și: Cine este Andrei Krișan, semifinalist Survivor 2023. A fost campion național de Karate Shotokan și Taekwondo

Citește și: Cine este Carmen Grebenișan, semifinalistă Survivor 2023. Este căsătorită și a participat la Asia Express

Vreau să dedic colanul ăsta tuturor susținătorilor mei, fără ei nu aș fi ajuns aici! Și vreau să-l dedic, totodată, și celorlalți trei. Domnu Dan, sunt foarte fericit. Nici n-am avut curaj să visez să ajung la asta, să ajung în marea finală', a spus Dan Ursa, imediat după probă, potrivit CanCan.

Foștii concurenți revin la finala Survivor România, pentru a-și susține preferații

Finala Survivor 2023. Mult a fost, puțin a mai rămas! 24 de concurenți au pășit în competiția Survivor România, 12 Războinici și 12 Faimoși. Totuși, doar unul dintre aceștia va ieși câștigător și va intra în posesia premiului de 100.000 de euro. Marea finală Survivor România va avea loc în data de 24 mai 2023, la PRO TV.

Ca în fiecare an, foștii concurenți se vor întoarce la Survivor România 2023, pentru a-și susține preferatul. Totuși, se pare că Vica Blochina, Maria Constantin, dar și Sebastian Dobrincu nu vor participa la marea finală de la PRO TV, se arată pe pagina de Instagram Viperele Vesele.

Ada Dumitru, Bianca Patrichi, DOC, Gheboasă, Maria Lungu, Robert Moscalu, Kamara, Lucianna, Daria, Andrei Neagu, Codruța, Ionut Iftimoaie, Alina Radi, Crina Abrudan, Alin Chirilă, Mihai Zmărăndescu și Răzvan Danciu au plecat în Republica Dominicană. Aceștie se vor revedea cu fostii colegi eliminati: Ștefania și Andreea Moromete, dar și cu cei rămași in competitie: Dan Ursa, Carmen Grebenișan, Andrei Krișan și Alexandra Ciomag.

FOTO: PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton