Dan Negru, revoltat de cazul Anei Morodan, după ce a fost prinsă beată și drogată la volan: „Televiziunile de la noi trebuie să-și recâștige moralitatea, chiar cu prețul de a pierde bani”

.

Dan Negru, revoltat de cazul Anei Morodan, după ce a fost prinsă beată și drogată la volan. Dan Negru a transmis un mesaj televiziunilor, în care a făcut un apel la moralitate, susținând că „televiziunile de la noi trebuie să-și recâștige moralitatea, chiar cu prețul de a pierde bani'. Dan Negru a comparat cazul Anei Morodan cu acuzațiile de abuz sexual împotriva actorului Kevin Spacey, care nu a mai beneficiat de sprijinul Netflix după acel scandal.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Dan Negru, revoltat de cazul Anei Morodan, după ce a fost prinsă beată și drogată la volan. Dan Negru a reacționat la vestea că Ana Morodan s-a ales cu trei dosare penale pentru trei infracțiuni: conducere cu permisul suspendat, consum de substanțe stupefiante interzise și refuzul recoltării de probe biologice. Prezentatorul Kanal D a criticat faptul că televiziunea, unde Ana Morodan are un reality-show, a refuzat să comenteze incidentul. Dan Negru a subliniat faptul că, după părerea lui, televiziunile din România sunt lipsite de „moralitate' și a comparat cazul Anei Morodan cu cel al actorului Kevin Spacey, care a fost dat afară din serialul House of Cards, după ce a fost găsit vinovat de viol.


Dan Negru, revoltat de cazul Anei Morodan, după ce a fost prinsă beată și drogată la volan

Dan Negru a avut o reacție la incidentul în care a fost implicată Ana Morodan, în urma căruia influencerița s-a ales cu trei dosare penale. Dan Negru a comparat incidentul în care a fost implicată Ana Morodan cu scandalul de abuz sexual în care a fost implicat Kevin Spacey.


„Vedeta unei tv a fost reținută după ce a fost prinsă la volan drogată, băută și fără carnet. Nu contează nici numele vedetei și nici al televiziunii, sunt irelevante în povestea mea.

Îngrijorător e că atunci când presa a cerut un punct de vedere televziunii, aceasta a tăcut. În bussinesul mondial, când un angajat încalcă legile unui stat, angajatorul ține cu statul. Televiziunile mondiale au un cod de moralitate. Noi, nu! Cu ceva ani un urmă, in România, deținătorii licenței unui format internațional au refuzat un artist din juriul unui show pe motiv că avea probleme cu drogurile. Ai noștri, cei care l-au propus, n-au avut problema asta de moralitate. Bani să iasă…


Citește și: Ana Morodan, primele declarații după ce i-a fost suspendat carnetul și a fost reținută de Poliție pentru 24 de ore: „Într-adevăr, am făcut o greșeală’

Citește și: Ce dietă ține Ana Morodan: „Mănânci, practic, toți nutrienții de care are nevoie corpul tău

Netflix s-a dezis public de Kevin Spacey deși „House of cards', serialul în care avea rol principal, aducea profituri uriașe companiei. Televiziunile de la noi trebuie să-și recâștige moralitatea chiar cu prețul de a pierde bani. Copiii, ăia puțini care se mai uită la tv, să știe că drogurile, alcoolul, probleme cu legea nu sunt cool! Să fie asta noua încercare din evoluția televiziunilor, să fie trecerea de la „blonde' la „litere'.


Altfel, moralitatea e ca erecția: când o ai, se vede.’, spune Dan Negru.

Mesajul Anei Morodan, după ce poliția i-a întocmit trei dosare penale

Ana Morodan a trecut printr-o experiență negativă, care a făcut-o să-și deschidă sufletul în fața publicului. Vedeta a publicat un mesaj în care i-a sfătuit pe tineri să fie responsabili și să nu se lase purtați de farmecul celebrității.


Pentru copiii și tineri care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri, nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că totul este bine, când nu mai este nicun pic de soare în viața voastră. Nu merită. Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că nu am făcut și mai mult rău.

Am vrut doar să fiu fata iubită și fericită. Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și-l mângâie și-l îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim. Fiind blânzi cu cel care a greșit, îl ajută să se reconecteze cu natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și de sufletul vostru.’ , a încheiat Ana Morodan.