Dan Negru respectă promisiunea pe care i-a făcut-o lui Benone Sinulescu, înainte să moară: "Nea Beni m-a rugat să..."

 Radulescu Ruxandra
.

Dan Negru respectă promisiunea pe care i-a făcut-o lui Benone Sinulescu, înainte să moară. Dan Negru și regretatul artist de muzică folclorică, Benone Sinulescu, au avut o prietenie foarte strânsă. Prezentatorul și-a amintit recent de momente memorabile petrecute împreună. Dan Negru a mărturisit că Benone l-a rugat să-i respect o mare dorință, după moartea sa. Iată ce gest măreț va face Dan Negru, în onoarea, prietenului său, Benone Sinulescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru respectă promisiunea pe care i-a făcut-o lui Benone Sinulescu, înainte să moară. Pe Dan Negru și Benone Sinulescu i-a legat o prietenie foarte specială, cei doi rezonând din foarte multe puncte de vedere. Pe 24 mai se celebrează 86 de ani de la nașterea lui Benone Sinulescu, iar cu această ocazie, va avea loc și festivalul ce poartă numele artistului. Dan Negru a mărturisit că Benone Sinulescu l-a rugat, în urmă cu cinci ani, să prezinte festivalul ce-i poară numele și care a fost inaugurat în 2017. Prezentatorul respectă cu sfințenie dorința bunului său prieten și după moartea acestuia.

La aproape doi ani de la trecerea în neființă a lui Benone Sinulescu, Dan Negru și-a amintit cu emoție de prietenia, de 30 de ani, care i-a legat. Prezentatorul a povestit că artistul l-a convins să prezinte primul festival de muzică folclorică „Benone Sinulescu”, în 2017. Dan Negru va prezenta anul acesta festivalul Benone Sinulescu, în gest de omagiu pentru marele artist.

'Nea Beni m-a rugat, în 2017, să prezint primul festival care-i poartă numele. Eram împreună, în Roma, cu familiile noastre, când mi-a spus că vrea să prezint festivalul. Au trecut anii, Nea Beni s-a stins și festivalul încă există, ducând mai departe numele lui Benone Sinulescu.

Citește și: Dan Negru, după ce România a ratat calificarea în finala Eurovision 2023: „Moldova a cântat în limba română. Moldova e in finală. Mi-e rușine'

Citește și: Văduva lui Benone Sinulescu a împărțit pachete de Paștele Blajinilor: 'Au o masă pe care se pun…' Pe cine a găsit pe bancă, lângă mormântul soțului ei /EXCLUSIV

Citește și: „Doamnă, sunt grasă, vă rog să nu-mi mai spuneți că sunt gravidă, prefer să-mi spuneți că sunt grasă”. Ce dietă ține Andra acum

Citește și: Ștefania Stănilă este eliminată de la Survivor 2023, în ediția din această seară. Ce se întâmplă cu ceilalți nominalizați

Beni stătea în Bârzava, o localitate de lângă Arad, la câțiva pași de socrii mei. În serile de vară, stăteam împreună, cu familiile nostre, la povești. Copiii mei și azi țin minte roșiile extraordinare din grădina lui Beni. El avea o pasiune pentru grădinărit și știa să îngrijească excelent legumele', a povestit Dan Negru, pentru Impact.ro.

Soția lui Benone Sinulescu e copleșită de amintiri

Festivalul 'Benone Sinulescu', este un concurs muzical înființat în 2017, și anul acesta va avea loc pe 18 iunie. Artistul s-a stins din viață, la vârsta de 84 de ani, iar soția sa, Elena Sinulescu este mereu cuprinsă de un dor copleșitor pentru cel ce i-a fost alături o viață întreagă.

'E greu, este foarte greu fără Benone al meu. Ce pot face, însă?! Nu sunt genul care să mă plâng în public. Numai eu știu câte am pătimit în ultimele luni de când am rămas singură. Vă dați seama că aproape în fiecare moment al zilei sau al nopții gândul meu zboară spre zilele în care eram împreună. În plus, te lovești din toate colțurile casei de câte un lucru, care îmi trezește câte o amintire.

Și nici nu se stinge bine clipa că o alta, poate mai dureroasă, îi ia locul! Nu doresc nimănui să treacă prin ce trece un om rămas aproape singur pe lume!', a mărturisit Elena Sinulescu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton