Dan Negru prezintă "Tu urmezi", o nouă emisiune, la Kanal D: "Prima dată în România..."

 Raiciu Adriana
.

Dan Negru prezintă „Tu urmezi', la Kanal D. Dan Negru va fi prezentatorul unui game show, un adevărat spectacol de televiziune, ce îmbină entertainmentul, cunoştinţele de cultură generală şi tensiunea unui concurs cu miză uriaşă. Cel supranumit Regele audiențelor a decis să accepte să facă parte din noul proiect de la Kanal D și a oferit și primele declarații.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru prezintă „Tu urmezi', la Kanal D. După mai bine de 20 de ani petrecuți la Antena 1, în care a reușit să scrie istorie cu emisiunile de Revelion, Dan Negru a decis să facă o schimbare. Astfel, prezentatorul a semnat cu Kanal D pentru proiectul  „Jocul cuvintelor', un quiz show care le va pune mintea la contribuție telespectatorilor.

dan-negrudan-negru

Totuși, nu este singurul proiect pe care Dan Negru l-a acceptat. În urmă cu puțin timp, s-a aflat că acesta va prezenta „Tu urmezi', un adevărat spectacol de televiziune, ce îmbină entertainmentul, cunoştinţele de cultură generală şi tensiunea unui concurs cu miză uriaşă. Iată declarațiile făcute de vedeta de televiziune despre noua sa emisiune de la Kanal D!

Citește și: Dan Negru, adevărul despre veniturile din televiziune: „Deși sunt zgârcitul suprem al breslei mele…’/ EXCLUSIV

Citește și: Dan Negru, după ce a văzut serialul în care joacă președintele Ucrainei: „Prototipul pe care a fost construit actorul Zelenski…’

Citește și: Simina Loica și Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei sunt, oficial, un cuplu:„Iubita mea’

Citește și: Marian Godină a devenit tată. Prima imagine cu micuța:'Fetița noastră…'

Dan Negru prezintă „Tu urmezi', o nouă emisiune la Kanal D

Dan Negru prezintă „Tu urmezi', la Kanal D. După succesul colosal pe care l-a avut cu emisiunea „Jocul cuvintelor', Dan Negru dă lovitura acum cu un alt proiect de televiziune! Kanal D aduce în această toamnă un format revoluţionar, un adevărat spectacol de televiziune, ce îmbină entertainmentul, cunoştinţele de cultură generală şi tensiunea unui concurs cu miză uriaşă, un game show ce a înregistrat un succes răsunător la nivel international: „Tu urmezi!'/( numele formatului original: „Next One').

Prezentatorul a făcut și primele declarații despre noul proiect în care este implicat și spune că este ceva unic în România.

Pentru prima dată în România o să vedeţi ceva ce până acum părea de necrezut: oameni aşteptând la coadă la cultură generală. Marele anunţ pe care vrem să-l facem e că astfel de oameni există în România şi că o să-i vedeţi la televizor, la Kanal D', a declarat Dan Negru.

Cum se desfășoară concursul

„Tu urmezi!' este un game show în care concurenţii stau la coadă, pe scenă, pentru a răspunde, unul câte unul, unor întrebări de cultură generală, sub presiunea timpului. Acesta trebuie să răspundă corect la trei din patru întrebări, iar dacă răspunsul la două întrebări e incorect, următorul în rând îi va lua imediat locul. Pe cât de repede poți să câștigi, pe atât de uşor poți să pierzi. De-a lungul desfăşurării concursului apar tot felul de provocări pentru concurenţi, acestea punându-le la încercare cunoştinţele, perspicacitatea şi viteza de reacţie. 

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton